"Mauris avslöjande om nya kärleken: "Lite äldre..."
Mauri Hermundsson avslöjar om den nya kärleken. - Foto: Jessica Gow/TT & Stella Pictures

Mauris avslöjande om nya kärleken: "Lite äldre..."

Nu öppnar ​journalisten Mauri Hermundsson upp om sitt kärleksliv och avslöjar i en intervju att han inte längre är singel.


Journalisten Mauri Hermundsson är känd från tv-rutan och från sin Youtube kanal ”Uppdrag: Mat” där han gör olika videoreportage runt om i Sverige. 

Hemlighetsfull gällande sitt kärleksliv

Mauri Hermundsson har tidigare varit rätt så hemlighetsfull gällande sitt privatliv och kärleksliv men avslöjar nu i en intervju för Aftonbladet att han minsann inte längre är singel.

Träffades på tinder

Paret träffades på tinder och har varit tillsammans i snart ett halvår. När Mauri Hermundsson får frågan gällande vem den mystiska kvinnan är svarar han med följande:

– Hon är helt ointresserad av all typ av offentlighet, hon skiter fullständigt i det. Så hon ser helst att hon lämnas utanför det. Så hon förblir anonym, säger han till tidningen.

Avslöjar: "Hon är lite äldre"

Mauri Hermundsson avslöjar dock att hon är född på 90-talet och är lite äldre än honom, att hon jobbar som konsult och inte alls befinner sig i samma bransch som han.

Jobbigt när folk filmar på håll

När Mauri Hermundsson får frågan om vad hans flickvän tycker om att han ofta blir igenkänd svarar han med att det ibland kan vara jobbigt.

 – Jag tror att hon kan tycka att det är lite jobbigt ibland. Ibland kanske folk filmar på håll och det kan vara lite störigt men hon fattar och accepterar det, säger han till Aftonbladet

Skönt att ha vissa saker som är lite mer privata 

Dessvärre kommer det nog inte att dyka upp någon pussbild på paret inom en nära framtid, berättar Mauri Hermundsson i intervjun. 

– Dels för att hon själv är ganska ointresserad av det och dels för att jag känner att det är ganska skönt att ha vissa saker som är lite mer privata, säger han till Aftonbladet. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!