Efter de nya bilderna började fans spekulera kring relationen.
Efter de nya bilderna började fans spekulera kring relationen. - Foto: Tim Aro/TT/Stella Pictures

Bianca Ingrosso efter spekulationerna kring relationen: "KÄR i honom"

Några heta bilder ledde till desto hetare diskussioner och spekulationer... av fel rang. Nu sätter Bianca ner foten efter följarnas rykten om den nära relationen.


Syskonen tillika Vouge-duon Benjamin och Bianca Ingrosso har fått äran att pryda det senaste digitala omslaget av Vouge Scandinavia. I förra veckan delade syskonen med sig av bilderna från den rafflande plåtningen.

Läder, piercingar och lugg. Ja.. den nya looken fick vänner och fans att nästintill tappa det, då de blev mäkta imponerade av den nya tuffa stylingen. 

Bianca och Benjamin sprängde Instagram

I både Bianca och Benjamins kommentarsfält på Instagram har de överrösts av pepp och hyllningar från profiler som Edvin Ryding, Alice Stenlöf, Sarah Dawn Finer och många fler.

Medan fans hyllar bilderna och menar att de aldrig har sett några snyggare foton och att "Instagram sprängdes precis".


Bianca Ingrosso om relationen: "KÄR"

Trots de många hyllningarna till Benjamin och Bianca möttes de även av flera personer som menade att de "närgångna" bilderna var "obehagliga" då de är syskon.

Flera personer har sedan dess på sociala medier fortsatt kommentera de nya bilderna och hävdar att syskonen i själva verket är "kära i varandra". Men Bianca är snabb med att ge svar på tal och publicerade under tisdagen ett nytt inlägg, där hon poserar med Benjamin.

"Hahaha att jag får upp videos på TikTok där folk seriöst spekulerar kring om jag är kär i min egen bror eller inte. Klart som fan jag är KÄR i honom!! Är inte ni det i era syskon???", skriver Bianca Ingrosso.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!