Carolina Gynning berättar om relationen till Aje Philipson.
Carolina Gynning berättar om relationen till Aje Philipson. - Foto: Stella Pictures och Nyheter24

Carolina Gynnings avslöjar privata detaljen om svärfar Aje Philipson: “Han är…”

Carolina Gynning har mött sin stora kärlek i Viktor “Nishti” Philipson. Och med på köpet har hon även fått svärfar, tillika kungavännen, Aje Philipson. För Nyheter24 berättar hon ärligt om sin relation till pojkvännens pappa.


Konstnären och multibegåvningen Carolina Gynning, 44, är just nu aktuell i den nya säsongen av SVT-succén Stjärnorna på slottet med premiär runt årsskiftet. Hon checkar in på slottet i sällskap med Lars Lerin, Pia Johansson, Anja Lundqvist och Jon-Henrik Fjällgren

Carolina Gynnings kärleksliv och barn – tillsammans med Viktor Philipson 

Förutom att Carolina Gynning snart medverkar i det folkkära kändisprogrammet, har hon bland annat en podcast tillsammans med vännen Carina Berg parallellt med att hon gör iögonfallande konst. 

Här kan du läsa om när Carolina Gynnings konstverk väckte avsky hos följarna.

Carolina Gynning är aktuell i Stjärnorna på slottet. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Och det går inte bara som smort på jobbfronten, utan även på det privata planet verkar Carolina Gynning ha vunnit på kärlekslotteriet. I dag lever konstnären lyckligt tillsammans med Viktor Philipson, 36, och i juni 2021 fick de dottern Vilda – detta efter en lång och tuff gravidkamp. Carolina Gynning har även döttrarna Alicia och Adele från ett tidigare förhållande. 

Kungavännen Aje Philipson är Carolina Gynnings svärfar 

Carolina Gynning och Viktor Philipson, eller ”Nishti” som hon kallar honom, föll pladask för varandra 2019. Paret träffades via en gemensamma vänner och det slog gnistor på en gång. 

Paret träffades 2019. Foto: Stella Pictures

I ett förhållande medföljer oftast ens partners familj på köpet, och i Carolinas fall är det ingen mindre än Anders Gunnar "Aje" Philipson, 79, som är hennes svärfar. 

Kungavännen Aje Philipson har varit gift tre gånger och har sammanlagt nio barn. Sonen Viktor Philipson är från hans äktenskap med Gisela Calabro

Aje Philipson och Bathina Philipson har skilt sig

Nyligen valde Aje Philipson och dåvarande hustrun Bathina Philipson, 44, att gå skilda vägar efter 18 års äktenskap. Paret träffades i början av 2000-talet då Bathina var 22 år gammal och Aje var 57 år. 

Aje är arvtagare till Philipsons Bil AB efter sin pappa Gunnar V. Philipson. Hans pappa, som gick under smeknamnet “bilkungen”, blev landets första generalagent för Daimler-Benz och importerade av bilar från USA till Sverige. På så sätt lyckades han bygga upp ett imperium och en monsterförmögenhet, som Aje ärvde vid pappans bortgång.

Är du nyfiken på Aje Philipsons vrålåk? Här kan du läsa mer om hans 149 bilar!

Aje och Bathina har valt att gå skilda vägar. Foto: Stella Pictures

Carolina Gynnings avslöjande om Aje Philipson: "Väldigt härlig"

Nyheter24 har träffat Carolina Gynning och passade då på att ta tempen på hennes och svärfar Ajes relation. 

– Ja, min och Ajes relation är jättefin. Han är fantastisk, han är liksom… Hur ska man säga…, skrattar Gynning och fortsätter: 

– Han är väldigt härlig, och han bjuder in oss till olika trevliga ställen han har och det tycker man ju är mysigt. 

Hur är du som svärdotter då? 

– Jag tror att jag är bara glad och trevlig hela tiden, så jag är en utmärkt svärdotter, säger Carolina Gynning till Nyheter24.  

Hör Carolina Gynning berätta mer i spelaren ovan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!