Tilde de Paula Eby, John och Sanna Guidetti
John och Sanna Guidetti intervjuades av Tilde de Paula Eby i TV4. - Foto: Henrik Montgomery/TT Bild, Instagram/sannaguidetti

Sanna Guidettis ord till Tilde de Paula: "Jag tar ingen skit"

Fotbollsstjärnan John Guidetti och influencerprofilen Sanna Guidetti gästade Efter fem i TV4 och öppnade då upp sig om sitt liv tillsammans. I intervjun med Tilde de Paula Eby så öppnade Sanna även upp sig om sin tuffa barndom.


John Guidetti och Sanna Guidetti gästade Efter fem, och i den öppenhjärtliga intervjun berättade Sanna och John bland annat om hur de träffades som småttingar i skolan och hur sedan kärlek uppstod mellan dom.

John Guidetti har tidigare berättat om hemligheten bakom deras starka förhållande – mer om det kan du läsa här.

John Guidetti spelar idag i AIK. Bildkälla: Johan Nilsson/TT Bild

Paret berättar även om hur det känns att ha flyttat hem till Stockholm igen, och John stänger inte dörren för att en gång flytta till Kenya igen.

I intervjun med programledarna Tilde de Paula Eby och Axel Pileby så öppnar även Sanna upp sig om sin tuffa barndom.

Både Sanna och hennes syster fosterhemsplacerade nämligen. Detta då föräldrarna bägge missbrukade och led av psykisk ohälsa, något Sanna tidigare har berättat om för Folkhälsa Sverige.

– Vi levde ihop som en vanlig familj men med alltför många dåliga upplevelser. Under en period tog mamma hand om oss själv eftersom min pappa satt i fängelse. Det var tufft, berättade Sanna då.

Tilde de Paula Eby. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Sanna Guidetti svarar på tuffa frågan i Efter fem

I Efter fem får Sanna frågan om hur hon ser tillbaka på tiden på fosterhem.

– Jag har bara kommit ur starkare ur allt jag har varit med om. Det är ingen traditionell svensk barndom man har vuxit upp i. Men jag har bara tagit med det faktiskt. Någon dag kanske jag skulle behöva terapi och hjälp, men jag är faktiskt inte där ännu, säger Sanna i intervjun och skrattar.

Tilde de Paula Eby frågar sedan Sanna hur hennes barndom har format henne som vuxen, och hur det har avgjort hur Sanna har blivit idag.

– Men jag är en sån människa som inte tar någon skit. Jag har bara blivit starkare. Jag har mycket mer självförtroende än vad många kanske tror att man kan få av en sån här barndom, berättar Sanna i Efter fem.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!