Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är nyförlovade. - Foto: Stella Pictures, Anders Wiklund/TT Bild. Bilden är ett montage.

Frågorna om Christian Bauer som Pernilla vägrar svara på: "Där går min gräns"

Vi är vana vid att Pernilla Wahlgren bjussar på det mesta när det kommer till hennes privatliv. Men det finns vissa saker som Pernilla helt enkelt inte vill prata om...


Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 56, är nyförlovade. Bauer gick ner på knä och friade till Pernilla under en skidsemester i Fjällen, och få kan ha missat att Pernilla svarade ett rungande ja.

I podden "Wahlgren & Wistam" delade Pernilla nyligen med sig av fler detaljer om frieriet – bland annat avslöjade hon hur den specialgjorda ringen ser ut.

Pernilla berättar att frieriet filmades till "Wahlgrens värld", och efter att ha spelat in tolv säsonger av realityserien så är Pernilla van vid att hennes liv filmas. 

Efter frieriet la Pernilla ut en bild på henne och Bauer på Instagram, och hon meddelade på så sätt sin förlovning för omvärlden.

Kort efter inlägget på Instagram så började Pernillas telefon att gå varm.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer visar upp sina förlovningsringar. Bildkälla: Stella Pictures.

Därför nobbade Pernilla Wahlgren intervjuer efter förlovningen

I podden berättar Pernilla om de intensiva timmarna som följde.

– Jag kan säga att direkt som jag la ut på Instagram på natten så började det ringa i telefonen. Då ringde folk halv ett på natten. Då var det liksom alla stora tidningar och skvallertidningarna. Sen var ju min telefon full med alla TV, "Nyhetsmorgon", "Efter fem" och alla såna som ville då att vi skulle ställa upp på intervju. Och där kände jag såhär att nej, jag känner inte att jag behöver ha någon presskonferens för att jag har förlovat mig, säger Pernilla i sin podd.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Sofia Wistam säger då att de som är nyfikna på att veta mer om frieriet helt enkelt får lyssna på podden.

– Exakt, dom får lyssna på podden eller jag lägger ut på Instagram och sådär. Men där kan jag känna, där går min gräns. Jag sitter inte och gör intervjuer då och ringer upp eller svarar när folk ringer, säger Pernilla.

Pernilla medger att det kan låta som dubbelmoral då det filmas till "Wahlgrens värld", men hon berättar då att hon bestämt sig för att dela med sig av sitt privatliv i podden och "Wahlgrens värld".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!