Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är förlovade. Nu berättar Pernilla mer om ringen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgren avslöjar allt om sin ring: "Låter värre än vad det är"

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är förlovade. På Instagram har Pernilla visat en liten glimt av den minst sagt speciella ringen. Men nu berättar Pernilla mer om hur hennes ring ser ut. – Det låter säkert värre än vad det är, säger Pernilla.


Pernilla Wahlgren, 55, avslutade 2022 på bästa sätt. Under en skidsemester över nyår så gick Pernillas pojkvän Christian Bauer, 56, ner på knä och friade.

I podden "Wahlgren & Wistam" berättar Pernilla fler detaljer från frieriet. Bland annat avslöjar Pernilla att hon höll på att rappa och showa loss på skämt, och när hon vände sig om stod Bauer på knä med tårar i ögonen.

Efter det lyckade frieriet så åkte paret släde under en stjärnklar himmel, romantisk musik spelades, Champagne korkades upp, Pernilla skrek av lycka och Christian grät.

Nu avslöjar Pernilla Wahlgren hur hennes ring ser ut

Men nu avslöjar Pernilla lite mer om något som de flesta ute i stugorna nog är nyfikna på. Nämligen hur hennes ring ser ut – och det är inte direkt en konventionell förlovningsring som pryder Pernillas hand.

– Ringen är så mycket jag och så mycket Krille. Han går alltså till en guldsmed och specialgör en ring till mig. Nu kan du gissa en gång vad det är på ringen, säger Pernilla i podden.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren: "Ingen stor diamant"

Sofia Wistam gissar på en diamant – något som får Pernilla att brista ut i skratt.

– Ja. Nej…Det är något som är typiskt mig, skrattar Pernilla.

– En ananas?!, gissar Sofia Wistam.

– Ja. Han har gjort en ananasring! Alla tjejer reagerar likadant. Det är så gulligt och charmigt. För det är liksom vår humor. Och det är såhär det behöver inte vara värsta ringen med nån stor diamant utan han ville göra en personlig ring till mig. Och han vet då hur mycket jag gillar ananas. Och den är jättefin. Den är faktiskt det, skrattar Pernilla.

Pernilla Wahlgrens besatthet av ananas är vida känd. Bildkälla: Stella Pictures.

Men när det är dags för bröllop så vill Pernilla ha en vigselring med en sten i.

– Det får det bli, skrattar Pernilla och tillägger att hennes ananasring inte är prålig utan faktiskt väldigt diskret. Det är alltså inte en jättestor ananas som sticker upp från ringen.

– Det låter säkert värre än vad det är. Den är väldigt diskret. Det ser ut som en slät guldring egentligen, sen om man tittar noga så är det en specialgjord ananas som är lite upphöjd, förklarar Pernilla.

Att Pernilla Wahlgren är besatt av ananas är vida känt, och hon har nyligen gjort en specialdesignad ananastapet till sitt nya lyxhus på Lidingö. 

Utöver det så har Pernilla faktiskt en ananas tatuerad på handleden.

Pernilla Wahlgren gillar onekligen ananas. Bildkälla: Stella Pictures.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

1 timme sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

3 timmar sedan
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.