Paolo Roberto
Paolo Roberto hånas för sina ord. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Paolo Roberto hånas för orden om snoppen: "Menar du allvar?"

Paolo Roberto hade ett och annat att säga om det manliga könsorganet. Och hans ord, de togs inte emot särskilt väl om vi säger så....


Kickboxaren Andrew Tate, 36, har blivit en omskriven profil den senaste tiden, vilket kanske inte är särskilt konstigt då han har kläckt ur sig en del häpnadsväckande uttalanden.

Han har bland annat sagt att kvinnor borde stanna hemma och är mäns ägodelar. Han tycker vidare att våldtäktsoffer bär ansvar för att ha blivit våldtagna. 

I sina videos brukar Tate även prata om att strypa och misshandla kvinnor, något som brittiska The Guardian har skrivit om.

Andrew Tate skrev till Greta Thunberg

I slutet av december 2021 så gav sig Tate ut på Twitter för att berätta om sina bilar för miljökämpen Greta Thunberg, 20.

Greta Thunberg. Bildkälla: Tim Aro/TT Bild

"Hej Greta Thunberg. Jag har 33 bilar", inledde han sin Tweet. Därefter berättade han lite fler detaljer om sin Bugatti och sina två Ferraris.

Han avslutade sitt inlägg med att skriva:

"Det här är bara början. Snälla skicka din mejladress så jag kan skicka en komplett lista av min bilkollektion och deras enorma utsläpp".

Greta svarade då: "Ja, snälla upplys mig. Mejla mig på smalldickenergy@getalife.com".

Greta Thunbergs svar blev snabbt viralt, och det blev även upprinnelsen till att rumänsk polis kunde gripa Tate, som är misstänkt för bland annat våldtäkt och människohandel.

Andrew Tate fortsatte sitt hån mot Greta Thunberg. Men när han spelade in ett svar till henne så visade pizzakartongerna var han befann sig. Detta ska ha gjort att rumänsk polis kunde lokalisera Tate, och sedan gripa honom. Bildkälla: Stella Pictures.
Andrew Tate greps den 29 december 2022. Bildkälla: Observator Antenna1/AP/TT Bild

Paolo Roberto: "Måste den vara stor?"

En som fått upp ögonen för Greta och Tates Twitter-bråk är Paolo Roberto, 53. 

Paolo Roberto. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

På Twitter skrev Paolo:

"Nu har inte jag läst genusvetenskap Södertörns men… Har verkligen alla män snopp och har man nu en snopp måste den vara stor? Svårt att hänga med när woke-kulturens största helgon levererar ett rätt roligt slag under bältet…"

Svaren rasade in till Paolo, och det haglade både hån, memes, skämt och en del elakheter mot Paolo Roberto. 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!