Bianca Ingrosso i päls
Bianca Ingrosso i päls för 37 200 kronor. - Foto: Stella Pictures, Christine Olsson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso visar upp sin nya päls för 37 000: "Det är en skam"

Bianca Ingrosso visar upp sin nya päls från det franska lyxmärket Jacquemus – något som får hennes följare att reagera. Läs mer här.


Bianca Ingrosso, 28, hade nyligen en frågestund på sin Instagram, och fick då frågan om hur hon mår just nu.

Bianca svarade då att hon bland annat siktar på att inte dras med i hetsen på sociala medier, och att hon inte vill vara så materialistisk. 

"Jag tar livet dag för dag och försöker leva i nuet så gott det går och jobbar just nu på att inte dras med i hetsen från sociala medier och att allt ska se perfekt ut och hur sinnessjukt materialistisk påverkad är jag absolut så fokuserar på att grunda mig med trygga individer som har sunda perspektiv och mål", skrev hon bland annat.

Bianca Ingrosso i päls för 37 200 kronor 

I samma veva som Bianca skrev att hon skulle sträva mot ett mindre materialistiskt liv så la hon ut en bild på en extremt exklusiv outfit – och den väckte genast reaktioner. 

Hon bar nämligen en ryggsäck från Chanel för närmare 40 000 kronor, och en pälsjacka från det franska lyxmärket Jacquemus för 37 200 kronor. 

Djurens rätt rasar mot Bianca Ingrossos päls

Redan i oktober i fjol skrev Nyheter24 om Biancas pälsjacka, som fick föreningen Djurens Rätt att se rött.

– Att köpa en kappa för så mycket pengar där ingen information delas om vad det är för lammpäls, var den kommer ifrån och hur djuren har levt är oansvarigt. Lammpäls till så här dyra kläder är inte är en biprodukt från köttindustrin, utan minst ett lamm har fått sätta livet till för att Bianca ska få bära denna kappa. Lammet har dessutom troligtvis inte levt i mer än sex månader, sa Linn Åkesson som är kommunikationschef på Djurens Rätt i en kommentar till Nyheter24.

Bianca Ingrosso i sin päls. Bildkälla: Stella Pictures.

I kommentarsfältet möter Bianca nu återigen sura miner från sina följare, som inte är glada över att Bianca bär päls. Några reaktioner lyder:

"Döda små lamm från Jacquemus"

"Mumsigt med döda djur. Vad blir det i sommar? Bikini av hundvalpar?"

"Det är en skam".

Bianca Ingrossos följare reagerade på pälsen. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Även på TikTok väckte Biancas jacka reaktioner när hon visade upp den för första gången.

På TikTok var Biancas följare besvikna över att hon bar päls. Bildkälla: TikToks kommentarsfält

Bianca Ingrosso har ännu inte svarat på kritiken.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.