"Jag ångrar inte min teveserie"

- 14/10/2008, 17:32 -

Avslöjar allt och lite till om sitt nya förhållande.

Trots att Jessica Simpson dömdes ut som en idiot i sin teveserie som sändes på MTV ångrar hon sig inte. Publiken fick i teveshowen följa hennes liv tillsammans med hennes dåvarande man Nick Lachey. Nu är paret skilda och Jessica har hittat kärleken i sportkillen Tony Romo. Och hon pratar lika öppet om sitt nya förhållande som hon gjorde med sitt gamla.

– Även om saker och ting inte skulle fungera mellan mig och Tony, ta i trä, för jag tror att det kommer att göra det, så ångrar jag ingenting jag någonsin sagt.

– Det är så jag älskar. Jag satsar allt och lever i nuet, fortsätter hon. Om jag är lycklig pratar jag om att jag är lycklig. Jag kanske pratar för mycket men jag känner fortfarande att jag håller tillbaka mig själv.

Och nu berättar hon om att hon vill skaffa många barn med pojkvännen Romo.

– Jag skulle älska att ha sex barn springades runt i huset, men jag antar att jag måste börja jobba på det rätt snart. Det är ett fint förhållande vi har. Tony är allt jag kan drömma om. Jag är verkligen stolt över att vara hans pojkvän.

Popsångerskan är också öppen om sitt giftermål med Lachey:

– Jag ångrar varken teveshowen eller äktenskapet. Inte alls. Det gjorde mig till vem jag är. Och jag erkänner att jag är en dumboll och att jag har haft mina stunder. Jag är den första som går på scenen, snubblar inför tusentals människor och spräcker byxorna, men å andra sidan tar jag mig inte heller på så stort allvar, berättar Jessica för The Daily Telegraph i en lång intervju.

Skrivet av: