Melinda Jacobs och E-Type
Melinda Jacobs smak när det kommer till barnnamn är något som engagerar. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Melinda Jacobs vänner i chock efter barnnamnet: "Nu är jag livrädd..."

Melinda Jacobs vänner John och Johan Valencia tappar bokstavligen hakan när de hör barnnamnet. – Det är för mycket asatro, menar John och Johan.


Författaren och fosterhemsmamman Melinda Jacobs, 38, driver podden "Familjärt" med sina nära vänner John och Johan Valencia. Trion pratar om allt som rör familjelivet, och i det senaste avsnittet så dyker det här med barnnamn upp på tapeten.

John och Johan är på Instagram kända under namnet pappapappadotter där de berättar om sitt liv som pappor åt sina två döttrar Miriam och Astrid. 

Melinda, John och Johan har fått in en lyssnarfråga från en kvinna som är gravid med sitt första barn. Hon och barnets pappa har blivit oense om barnnamn och de kan helt enkelt inte enas om något namn. Lyssnaren undrar därför vad Melinda, John och Johan har för favoritnamn.

– Jag tycker ju om lite längre namn. Som jag har döpt mina barn till. Vanessa, Savannah, Vendela. Och sen Esmeralda var ju otroligt vackert och passade in med lite längre och ovanliga namn, säger Melinda Jacobs i podden "Familjärt".

Melinda Jacobs avslöjar barnnamnen hon gillar 

Melinda berättar att hon inte kommer att berätta nu vad hennes och E-Types dotter ska heta. Men däremot så avslöjar Melinda vilka pojknamn som hon gillar lite extra...

– Om jag skulle fått en pojke så hade jag velat att han skulle heta såhär…Isidor eller Berlioz, det tycker jag är jättefint säger Melinda.

Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson. Bildkälla: Instagram/Stella Pictures.

Melindas poddkollegor tycker att namnet Berlioz "låter som en sjukdom" eller som en "Enrique Iglesias-låt". Melinda berättar då att det faktiskt kommer från en av katterna i Aristocats, där katterna heter Berlioz, Marie och Toulouse.

Melindas poddkollegor John och Johan är inte ett dugg imponerade av Melindas namnsmak som de menar är för mycket "asatro".

– Nu är jag så spänd på vad er lilla flicka ska heta, för de här pojknamnen var inte mycket att hänga i granen. Det var för mycket asatro. Nu är jag livrädd för vad det ska bli för flicknamn, skrattar John och Johan i podden.

– Tänk om du kommer med namnet och så blir vi helt tysta, skrattar de vidare.

Podden "Familjärt" kan du lyssna på här.



/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!