Jenny Strömstedt och Carina Berg
Jenny Strömstedt kommenterade inne hos Carina Berg... - Foto: Stella Pictures, Anders Wiklund/TT Bild. Bilden är ett montage.

Jenny Strömstedt hyllas för snuskiga orden till Carina Berg: "Glidmedel"

Jenny Strömstedt var genast framme och kommenterade efter att Carina Berg la ut en bild på något hon fick i present från sin make Erik Berg...


Tv-profilen Carina Berg, 45, och maken Erik Berg, 34, har nyligen flyttat in i sitt nya lyxhus i det exklusiva området Stocksund. För det nästan 200 kvadratmeter stora huset, som byggdes 1960, så betalade paret strax över 18 miljoner kronor.

Erik och Carina Berg. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Carina och Erik har fixat och donat rejält i huset, som tidigare hade något speciella tapeter som fick Carinas bästa vän Carolina Gynning, 44, att se rött.

– Jag nästan kräktes när jag kom in. Jag kräktes rakt ut på golvet, sa Gynning om tapeterna i podden "Gynning & Berg – Hittar sig själva"

På Instagram har Carina nu lagt ut en liten rundtur från vardagsrummet, och Carinas följare är oerhört imponerade av hur fint de har fått det.

Erik Bergs julklapp till Carina Berg

Utöver ett nytt hus så ser paret Berg till att skämma bort varandra på andra sätt då och då. På Instagram avslöjade Carina vad hon fick i julklapp av Erik, och det var nämligen en låda av något som tycks vara Carinas favoritgodis.

"Att Erik köpt ett proffspack peps till mig i julklapp är ren kärlek. Kärlek som smakar mint (nyttig tandborstfeeling) och choklad (gött)", skrev Carina till godislådan som innehåller peps.

Godiset engagerade minst sagt Carinas följare, och kommentarerna rasade in från följare som onekligen blev suktade. "Omg vad gott! Tack för påminnelsen" och "Åh herregud, hade jag fått en sådan låda hade den varit slut innan nyår" var några reaktioner.

Jenny Strömstedts snuskiga ord till Carina Berg

TV4-stjärnan Jenny Strömstedt passade också på att göra sin röst hörd i Carinas kommentarsfält – och avslöjade att även hon är ett fan av mintchoklad om vi säger så.

Jenny Strömstedt. Bildkälla: Stella Pictures.

"All sorts mintchoklad är som glidmedel för själen", skrev Jenny Strömstedt följt av en hjärtemoji.

Carinas följare höll med Jenny och hyllade henne direkt för den roliga kommentaren. 

Jenny Strömstedt var snabb med att skriva i Carina Bergs kommentarsfält. Bildkälla: Instagrams kommentersfält
/
Relaterat
Senaste nytt

Bingolotto svarar på kritiken – efter tittarnas ilska: "Irriterande"

"Bröderna Lejonhjärta" spelas på teckenspråk

För första gången sätts Astrid Lindgrens "Bröderna Lejonhjärta" upp på svenskt teckenspråk.

Hemligheten avslöjad: Därför ser 79-årige Lasse Holm så ung ut

1 timme sedan
Lasse Holm, en populär svensk låtskrivare men även känd för sitt karismatiska yttre. Nu berättar han sanningen bakom det unga utseendet.

Sophie Ellis-Bextor gör Sverigespelning

1 timme sedan
Brittiska artisten Sophie Ellis-Bextor kommer till Stockholm för en spelning på Nalen den 9 mars nästa år.

Unga läser mer och spelar mindre

1 timme sedan
Den negativa trenden har brutits och barn och unga läser nu mer än tidigare. Det konstaterar Statens medieråd, som i dagarna publicerar två nya rapporter om barn respektive ungas medievanor.

Ny låt av Sinéad O’Connor spelas i BBC-serie

2 timmar sedan
En ny låt från den avlidna sångerskan Sinéad O'Connor premiärspelades i BBC-programmet "The woman in the wall" i helgen, skriver NME.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.