Jenny Strömstedt och Carina Berg
Jenny Strömstedt kommenterade inne hos Carina Berg... - Foto: Stella Pictures, Anders Wiklund/TT Bild. Bilden är ett montage.

Jenny Strömstedt hyllas för snuskiga orden till Carina Berg: "Glidmedel"

Jenny Strömstedt var genast framme och kommenterade efter att Carina Berg la ut en bild på något hon fick i present från sin make Erik Berg...


Tv-profilen Carina Berg, 45, och maken Erik Berg, 34, har nyligen flyttat in i sitt nya lyxhus i det exklusiva området Stocksund. För det nästan 200 kvadratmeter stora huset, som byggdes 1960, så betalade paret strax över 18 miljoner kronor.

Erik och Carina Berg. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Carina och Erik har fixat och donat rejält i huset, som tidigare hade något speciella tapeter som fick Carinas bästa vän Carolina Gynning, 44, att se rött.

– Jag nästan kräktes när jag kom in. Jag kräktes rakt ut på golvet, sa Gynning om tapeterna i podden "Gynning & Berg – Hittar sig själva"

På Instagram har Carina nu lagt ut en liten rundtur från vardagsrummet, och Carinas följare är oerhört imponerade av hur fint de har fått det.

Erik Bergs julklapp till Carina Berg

Utöver ett nytt hus så ser paret Berg till att skämma bort varandra på andra sätt då och då. På Instagram avslöjade Carina vad hon fick i julklapp av Erik, och det var nämligen en låda av något som tycks vara Carinas favoritgodis.

"Att Erik köpt ett proffspack peps till mig i julklapp är ren kärlek. Kärlek som smakar mint (nyttig tandborstfeeling) och choklad (gött)", skrev Carina till godislådan som innehåller peps.

Godiset engagerade minst sagt Carinas följare, och kommentarerna rasade in från följare som onekligen blev suktade. "Omg vad gott! Tack för påminnelsen" och "Åh herregud, hade jag fått en sådan låda hade den varit slut innan nyår" var några reaktioner.

Jenny Strömstedts snuskiga ord till Carina Berg

TV4-stjärnan Jenny Strömstedt passade också på att göra sin röst hörd i Carinas kommentarsfält – och avslöjade att även hon är ett fan av mintchoklad om vi säger så.

Jenny Strömstedt. Bildkälla: Stella Pictures.

"All sorts mintchoklad är som glidmedel för själen", skrev Jenny Strömstedt följt av en hjärtemoji.

Carinas följare höll med Jenny och hyllade henne direkt för den roliga kommentaren. 

Jenny Strömstedt var snabb med att skriva i Carina Bergs kommentarsfält. Bildkälla: Instagrams kommentersfält
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

3 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Picknickförbud vid konserter – men inte överallt

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar. Att ta med sig picknick är inte längre möjligt vid konserterna på Sofieros slott och trädgårdar utanför Helsingborg.