Carolina Gynning och Carina Berg
Carolina Gynning är inte förtjust i Carina Bergs nya hus. - Foto: Jessica Gow/TT Bild, Stella Pictures, Fredrik Sandberg/TT Bild. Bilden är ett montage.

Carolina Gynning i chock efter detaljen i Carina Bergs nya hus: "Kräks"

Carina Berg och maken Erik Berg har köpt ett nytt hus i Danderyd, dit de nu har flyttat in. En som inte är imponerad av parets nya hus är Carolina Gynning. – Jag vet inte vad jag ska kalla det här. Jag nästan kräktes när jag kom in, säger Gynning.


Carina Berg och Erik Berg har köpt nytt hus i Danderyd

Det var i slutet av september som Carina Berg, 45, och maken Erik Berg, 33, köpte ett nytt hus. Parets nya hem utgörs av sju rum fördelade på 193 kvadratmeter, och ligger i den exklusiva Stockholmsförorten Danderyd.

– Han lös som en ängel från himlen när vi var på visningen, berättar Carina Berg i podden "Gynning & Berg – Hittar sig själva".

Villor i exklusiva Danderyd. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Carina och Erik har tidigare gjort stor succé med sitt tv-program "Bergs drömkåk" där tittarna fick följa deras renovering av ett fantastiskt fint Skärgårdshus.

Erik och Carina Berg. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Carolina Gynning i chock efter detaljen i Carina Bergs nya hus: "Man vill kräkas"

Familjen Berg har nu flyttat in i sitt nya boende, och en person som inte är imponerad av hemmet är Carina Bergs vän och poddkollega Carolina Gynning, 44. 

Det senaste avsnittet av podden har duon spelat in i Bergs nya hem, och Gynning sparar inte på krutet när det kommer till att såga Bergs nya boende rejält, som hon även menar har dålig energi.

– Jag skulle vara djupt deprimerad om jag var Berg. Hon kom från den fetaste lägenheten i stan. Det var så jävla högt i tak och stuckaturer. Det var design och freshness, börjar Gynning och syftar då på Carina och Eriks lägenhet i Vasastan, som paret köpte år 2021 för 14 miljoner kronor.

Carina och Erik Berg. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT Bild

– Sen kommer man in här. Jag vet inte vad jag ska kalla det här. Det är en tapet här bakom mig som är fane mig det fulaste jag har sett i hela mitt liv. Jag nästan kräktes när jag kom in. Jag kräktes rakt ut på golvet, säger Gynning.

Hon beskriver vidare att tapeten ser ut som att man har tagit en "riktigt dålig tripp LSD och blundar".

Carolina Gynning. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

– Då ser ni en vidrig värld. Som bara är för mycket. Så man vill kräkas. God jul med den jävla väggen.

Carina Berg berättar att motivet på tapeten är ett fejkat italienskt landskap.

– Tänk att jag måste bo i det här, säger Carina, som tillägger att hon ska "springa runt med rollern" för att måla om huset i Danderyd. 

Även tapeten i sovrummet får Gynning att tappa hakan. Där är motivet papegojor och apelsiner.

– Hur har det gått här? Det känns inte som att det blev så bra som du hade tänkt det här, säger Gynning i podden och skrattar.

Carolina Gynning förklarar senare i podden att hon och Carina är så pass bra kompisar att de kan vara hårda mot varandra.

– Ni vet där hemma att jag och Carina är så pass bra kompisar att vi kan vara hårda mot varandra. Vi är det med kärlek. Ni behöver inte vara rädda att Carina börjar gråta. Vi är lite hårda ibland. Det ska man ha när man är bra vänner,  då får man ryta ifrån, förklarar Gynning senare apropå de hårda orden om Carina Bergs hus.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!