Linda Pira
Linda Pira - Foto: Jari Kantola/Stella Pictures och Instagram

Linda Piras lyxliv i Marbella med sin mystiska pojkvän

Efter flera år av att släppa musik så får vi nu ta del av en annan sida av Linda Pira på hennes Instagram, nämligen reality, lyx, fest och kärlek...


Artisten Linda Pira, 37, som är mest känd för sin musik och låten “Sho katt”, har inte släppt musik sedan 2019 men i år kommer artisten testa på ett annat forum, ett överlevnadsprogram. Linda kommer vara en av deltagarna i The Island Sverige som går ut på att sju kändisar ska överleva på en öde ö. Men på Instagram lever hon ett annat liv.

Linda och hennes tvillingsöner Kyiam och Daviel, 9, bor idag i Marbella. På Instagram får vi ta del av hennes liv med bilder som visar på lyx och flärd. Vi får följa med på galor i Österrike, åka med i lyxbilar längs med gatorna i Marbella och shoppa i Dubai. Men förutom att henne följare får följa med är hon är inte helt ensam på aktiviteterna. 

Linda Piras mystiska pojkvän...

Rapparen syns med sin käresta i sina inlägg på appen och förra veckan så friade han! Hon annonserade förlovningen med en video på Instagram där vi får se hur hennes nuvarande fästman firar till henne i ett rosenbladspyntat hotellrum i en vacker tropisk miljö.

Programmet har premiär under våren på Kanal 5 och Discovery+. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!