Melinda Jacobs
Melinda Jacobs berättar nu varför hon skiljde sig från sin ex-make. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Melinda Jacobs avslöjar varför hon skiljde sig från ex-maken: "Ganska mycket..."

Melinda Jacobs är idag gift med Martin "E-Type" Eriksson, och paret fick nyligen en liten dotter. Men innan förhållandet med Martin så har Melinda varit gift två gånger...


Melinda Jacobs, 38, har tidigare varit gift med dansbandstrummisen Anders Hildeskog från bandet Wahlströms och senare med dansbandsartisten Lasse Lundberg från bandet Blender. Tillsammans med Anders fick Melinda döttrarna Vanessa och Savannah.

Tillsammans med Lasse fick Melinda dottern Vendla, och Melinda och Lasse var även fosterföräldrar åt Esmeralda, som i medierna sedan kom att kallas Lilla hjärtat. 

Lilla hjärtat dödades av sina biologiska föräldrar, och sedan dess har Melinda jobbat outtröttligt för att få till lex lilla hjärtat – något hon lyckades med. De nya reglerna trädde i kraft i juli 2022, något som Socialstyrelsen skriver mer om här.

Melinda Jacobs. Bildkälla: Sofia Ekström/SvD/TT Bild

Melinda Jacobs är förlovad med E-Type

Idag är Melinda Jacobs gift med Martin "E-Type" Eriksson, 57. Paret fick nyligen sitt första gemensamma barn – något du kan läsa mer om här.

Relationen mellan Melinda och Martin verkar starkare än någonsin, och det var inte länge sedan som Melinda hyllade Martin med ett oerhört romantiskt inlägg på sin Instagram.

I podden "Familjärt" som Melinda driver med vännerna John och Johan Valencia så diskuterar trion det här med sidor hos en själv som man tycker om, och de man är mindre stolt över. Även relationer och lärdomar kommer upp som samtalsämne.

Melinda Jacobs och E-Type fick nyligen en dotter ihop. Bildkälla: Stella Pictures.

Därför skilde sig Melinda Jacobs från sin ex-man Anders

Melinda får frågan vad som har varit hennes styrkor och svagheter i hennes tidigare förhållanden, och om det är någonting som hon har tagit med sig in i relationen med Martin.

– De sista åren har det hänt så otroligt mycket i mitt liv. Jag skulle säga att hela jag har utvecklats massor som människa, överlag, säger Melinda och fortsätter:

– Alltså min första relation, Anders, som jag har Vanessa och Savannah med, då var jag 19 år...

Melinda berättar att han var dansbandsartist, och att hennes två tidigare killar har varit det.

– Det har dom varit, båda, säger Melinda i podden och skrattar.

Anders Hildeskog, här 2008. Bildkälla: Marc Femenia/TT Bild

Melinda berättar då varför hon och Anders valde att skilja sig – och åldersskillnaden tycktes vara en bidragande faktor, då det skiljer 18 år mellan dom.

– Nej men så då var jag 19 år och vi liksom växte isär. Han var ganska mycket äldre än mig. Och mellan 19 och 25 så händer det så otroligt mycket. Så där var det liksom att vi växte isär, säger Melinda i podden "Familjärt".

Melinda förklarar senare att hon har lärt sig mycket i alla typer av relationer, men att det hon måste jobba på är att inte vara för dominant.

– Jag behöver jobba på att lyssna in bättre, berättar Melinda Jacobs i "Familjärt".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!