Melinda Jacobs och E-Type
Melinda Jacobs och E-Type har nu fått en liten dotter. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Melinda Jacobs och E-Type har fått en dotter

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson har blivit föräldrar! Nu har deras dotter kommit till världen, och på Instagram skriver paret om glädjen.


Det var i slutet av augusti 2022 som författaren och fosterhemsmamman Melinda Jacobs, 38, och artisten Martin "E-Type" Erikson, 57, meddelade den underbara nyheten att de skulle få barn tillsammans.

"Livets största under. I januari blir vi en till!", skrev Melinda och Martin på Instagram till en bild där Melinda visade gravidmagen med Martin vid sin sida.

Är du nyfiken på hur Melinda och Martin träffades? Det kan du läsa mer om här.

I slutet av sommaren 2022 meddelade Melinda Jacobs och E-Type den glädjande nyheten att de ska bli föräldrar. Bildkälla: Stella Pictures.

Melinda Jacobs tvingades äta medicin under graviditeten

Melindas graviditet har varit långt ifrån enkel. Hon har drabbats av en hel del illamående, något som hon berättade om i sin podd "Familjärt".

– Det finns ju en del kvinnor som drabbas av extremt graviditetsillamående, så att man faktiskt behöver sjukhusvård. Det har jag behövt under de tre tidigare graviditeterna. Den här gången har jag sluppit ligga på sjukhus, men jag har mått väldigt, väldigt illa. Och har behövt äta mediciner som man blir ganska trött av, berättade hon i podden.

Melinda Jacobs. Bildkälla: Stella Pictures.

Men en härlig ljusglimt under den tuffa graviditeten var att E-Type gick ner på knä och friade till Melinda – som svarade med ett rungande ja. Mer om det romantiska frieriet kan du läsa här.

Melinda Jacobs och E-Type har fått en dotter

Melinda Jacobs avslöjade nyligen att de ska få en dotter, och på Instagram har Melinda visat hur de förberett sig för bebisens ankomst genom att fixa i ordning barnrummet.

Beräknat förlossningsdatum för Melinda och Martins dotter var den 11 januari 2023 – men bebisen valde att titta ut några dagar senare...

Det heter Melinda Jacobs och E-types dotter

Idag, den 22 januari 2023, har Melinda Jacobs dotter fötts, och på Instagram berättar Melinda om förlossningen.

"Izadora Elisabeth Esmeralda", skriver Melinda Jacobs.

I kommentarsfältet skickar både följarna och parets nära vänner gratulationer.

Melinda Jacobs har flera barn sen tidigare

Melinda var tidigare var gift med dansbandstrummisen Anders Hildeskog och senare med dansbandsartisten Lasse Lundberg

Melinda är fosterhemsmamma åt flera barn, och har även tre biologiska barn sedan tidigare. 

Melinda Jacobs. Bildkälla: Sofia Ekström/SvD/TT Bild

Melinda Jacobs blev känd för svenska folket som fosterhemsmamma åt flickan Esmeralda som i tidningarna kom att kallas för "Lilla hjärtat". 

När Lilla hjärtat var tre år gammal dödades hon av sina biologiska föräldrar, och fallet skakade Sverige. Mer om Lilla hjärtat kan du läsa här.

Efter Lilla hjärtats dör har Melinda jobbat outtröttligt för att få till en lagändring, och hon har även skrivit boken "Hon hette Esmeralda - boken om Lilla hjärtat".

Melinda Jacobs, Lilla hjärtats fostermamma och socialminister Lena Hallengren (S) berättar om Lex lilla hjärtat i Rosenbad den 2 februari 2022. Bildkälla: Jessica Gow/ TT Bild.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!