Melinda Jocobs
Melinda Jacobs skriver ut ett öppet inlägg om henne och E-Type på Instagram. - Foto: Instagram/Sofia Ekström/SvD/TT

Melinda Jacobs intima avslöjande om E-Type: "Mitt i natten..."

Det är i ett känslosamt och ärligt inlägg som Melinda Jacobs öppnar upp sig om Martin "E-type" Eriksson samt sin graviditet.


Det var våren 2022 som Martin "E-Type" Eriksson, 57, bekräftade att han och Melinda Jacobs, 38, var ett par. I en intervju berättade Martin hur paret träffades, men han vill spara på detaljerna till bröllopet. 

– Man kan väl säga att det var via bekanta, en lite personlig historia som jag nog vill spara på. Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats, sa Erikson till Aftonbladet och fortsatte:

E-Type friade till Melinda 2022. Bildkälla: missmelinda_j/Instagram

– Vi var vänner ett ganska långt tag innan vi började dejta på riktigt. Det var nog i flera månader. Men det fanns nånting där och tack vare våra gemensamma vänner fick vi ihop den där middagen när vi fick sitta ner och prata en hel kväll. Men detaljerna spar jag till bröllopet, berättade han vidare. 

Melinda och E-Type är förlovade och väntar barn. Bildkälla:missmelinda_j/Instagram

Melinda Jacobs blev offentlig för cirka två år sedan efter att ha varit fostermamma till 3-åriga Esmeralda som blev ”lilla hjärtat” med hela svenska folket. Esmeralda påträffades senare död hemma hos sina biologiska föräldrar. När hon hittades hade hon droger i kroppen och hade utsatts för trubbigt våld. 

E-Type och Melindas relation har skapat många rubriker och följs frenetiskt av folk ute i stugorna. I veckan hamnade dock Melinda i blåsväder på grund av en helt annan sak, nämligen en bild på henne tillsammans med statsminister Ulf Kristersson. Mer om det kan du läsa här.

Melinda Jacobs ärliga intima inlägg om relationen

Under natten till onsdagen valde Melinda att bli lite mer personlig och öppen kring sin relation till Martin samt sin nuvarande graviditet.

Nu är det nämligen bara några veckor kvar till födseln, vilket fått henne att fundera lite extra kring tacksamhet och framtid. 

"Jag stryker med handen över den spända magen. Tittar på Martin som sover tungt bredvid. Oftast vaknar han när jag är vaken, som en instinkt. Men inte nu. Jag följde känslan. Han likaså. Förbi fötterna vid fotändan av sängen, över till det nygamla skrivbordet står dom svartvita ultraljudsbilderna. Jag ser konturerna av en liten människa", skriver hon i inlägget. 

"Om bara några dagar/veckor är vi en till. Jag vill att tiden ska rusa dit, fast ändå inte. Jag vill njuta av varje dag, ta till vara på den tid som är nu i förberedelse och väntan", tillägger hon. 

I kommentarsfältet haglar nu kommentarerna in där hyllningarna slår som spön i backen. Bland annat från Mia Skäringer som skickade en rad hjärtan. 

Fint!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!