Pamela Andersons dokumentär har släppts på Netflix
Pamela Andersons dokumentär har släppts på Netflix - Foto: Richard Shotwell och AP

Pamela Anderson avslöjar mörka hemligheten: "Försökte döda henne"

Den 31 januari hade Pamela Andersons dokumentärfilm Pamela, a love story premiär på Netflix. Dokumentären bjuder in tittaren till en intim inblick av Pamelas liv.


För ett år sedan sändes miniserien Pam and Tommy på Disney+, som handlar om när Pamela Anderson, 55, och Tommy Lees, 60, sexvideo läckte 1995. Pamela har bojkottat serien och såg den som ett övergrepp.

Enligt Enews var händelsen traumatisk för Pamela, som upplevde att skapandet av serien var kränkande på hennes privatliv.

En månad efter att serien släpptes la Pamela ut en bild på sin Instagram där hon, i en bild kopplad till Netflix, skriver att hon vill berätta sin egna historia.

Premiär för Pamela Andersons dokumentärfilm "Pamela, a love story" på Netflix

Den 31 januari publicerades Pamelas egna dokumentär på Netflix som heter Pamela, a love story. Ett intimt och nära porträtt av glamuorstjärnan. En dokumentär som skiljer sig från miniserien från förra året. Vi får följa med på Pamelas resa genom livet, från födsel till idag.

Pamela Anderson i hennes dokumentärfilm Pamela, a love story. Bildkälla: Stella Pictures/ddp/Planet Photos

Pamela var en av de kändaste kvinnorna under 90-talet och vi minns henne från Baywatch. Dokumentären erbjuder något annat. Vi får ta del av Pamelas dagböcker och privata videobibliotek. 

Blev antastad som barn

Tidigt i dokumentären berättar Pamela om att barndomen var svår, delvis på grund av hennes föräldrars problematiska relation men också på grund av hennes barnvakt. 

I fyra år förgrep sig nämligen Pamelas kvinnliga barnvakt på henne när hon var ett litet barn. Hon berättar i dokumentären att hon till och med försökte döda henne med en polkagris. 

– Jag försökte döda henne. Jag försökte hugga henne i hjärtat med en polkagris, säger Pamela i dokumentären.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!