Carolina Gynnings kroppsproblem
Carolina Gynning har kroppsproblem och berättar om det i podden - Foto: Henrik Montgomery/TT och Stella Pictures/ddp/abaca press

Carolina Gynning avslöjar kroppsproblemet: “Jag kommer berätta…”

Carolina Gynning och Carina Berg har i flera år underhållit sina följare med ett poddavsnitt i veckan. I veckans avsnitt fick vi lite detaljer om Carolinas kropp...


Carolina Gynning, 44, skåningen som har gjort avtryck på svenska folket i flera års tid, fortsätter att underhålla genom sina sociala kanaler. Medieprofilen är både framgångsrik konstnär och har podden "Gynning och Berg - Hittar sig själva" tillsammans med Carina Berg, 45.

Duon är vänner sen en lång tid tillbaka men de har också arbetat med varandra på olika vis. De har till exempel varit programledare tillsammans på Idol och Stjärnor på is.

Poddduon när de var programledare på Stjärnor på is. Bildkälla: Stella Pictures

Carolina Gynning behöver gå till läkaren

I det senaste avsnittet av Gynning och Berg bjuder Carolina på ytterligare detaljer om sitt liv. Hon berättar att hon har haft problem med en hemorrojd och behöver gå till "analdoktorn" för att styra upp det. Berg berättar att hon också har haft problem med hemorrojder efter graviditeten och att den ser lite olika ut och kommer och går lite. Carolina instämmer.

– Det är samma med min, det är mer att det är en hudflik. Det det var en hemorrojd en gång i tiden men som har försvunnit, säger Carolina i podden.

Vidare berättar Carolina att hon är missnöjd över att det är en hemorrojd som stör henne.

– Om det ändå vore så att jag fick gå runt med en plastdildo i rövhålet varje dag, det hade varit skönt.

Carolina berättar att hon har läst att en "mammainfluencer" knöt bort sina hemorrojder själv, i sitt eget hem. Carina ifrågasätter "hemknytningen" och undrar om det är metoden som läkaren kommer rekommendera, vilket Gynning svarar med säkerhet på.

– Om den här lilla lilla lilla pricken är en hemorrojd då kommer han styra upp det där och då, och då kommer jag berätta om det här för jag har inga problem med det.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!