Kendall Jenner
Kendall Jenners bikinibild fick följarna att reagera. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kendall Jenner hånas för detaljen i bikinibilden: "Du borde söka läkarhjälp"

Kendall Jenner slängde ut en bild på Instagram där hon poserar i en stringbikini. Och genast reagerade Kendalls fans på en detalj som ser något oroväckande ut...


Supermodellen Kendall Jenner, 27, räknas nog ofta till en av världens vackraste kvinnor. Hon har gått visningar för modehus som Chanel, Vera Wang och Dior. Kendall gör kampanjer för i princip alla stora märken som Prada, Miu Miu och Proenza Schouler.

Kendall Jenner går på catwalken för Prada. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram har Kendall Jenner över 276 miljoner följare, och där uppdaterar hon ofta om sin sanslöst glamourösa vardag. Men när hon under söndagen la ut en serie bikinibilder så var det en detalj som fick tusentals fans att reagera.

Bilden på Kendall Jenners hand skapar kaos

En bild visar hur Kendall poserar på huk i en stringbikini. Men det var inte hennes klädsel som fick följarna att förundras. Det är nämligen det faktum att Kendall Jenners hand har blivit oerhört lång, något som följarna misstänker är på grund av en retusch-miss.

Vad är det som pågår med Kendall Jenners hand? Bildkälla: Stella Pictures.

I kommentarsfältet väller det in skämt och kommenterar, och Kendalls hand liknas vid allt från utomjordingen E.T till varelsen Gollum i "Sagan om ringen".

Gollum i "Sagan om ringen". Bildkälla: Stella Pictures.

Några reaktioner på Kendalls bild lyder: 

"E.T ring hem"

"Åh herregud vad har hänt med din hand?!"

"Fjärde bilden säger 'my precious'"....

"Du behöver kanske gå till doktorn med den där handen..."

Följarna reagerade genast på bilden som ser ut att vara hårt retuscherad. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
Både skämt och hån haglade in. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Det retuscherar Kim och Khloé Kardashian på sina bilder 

Det här är långt ifrån första gången som någon i familjen Jenner-Kardashian har blivit påkomna med att retuschera sina bilder å det grövsta. 

Kendalls storasyster Kim Kardashian har flera gånger retuscherat bort en helt vanlig kroppsdel, som saknas på flera av hennes bilder.

Kim Kardashian retuscherar bort en helt vanlig kroppsdel – något som hennes följare nu har lagt märke till. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Även Khloé Kardashian gillar att retuschera sig helt oigenkännlig på sina Instagrambilder.

En i familjen som på senaste tiden har nobbat retuschen är däremot Kourtney Kardashian som bjöd sina följare på en oretuscherad rumpbild som genast väckte starka reaktioner.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!