Tom Cruise
Tom Cruise ser annorlunda ut. - Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Tom Cruise är oigenkännlig på nya bilderna: "Så läskigt"

​Tom Cruise bestämde sig för att gå på röda mattan för första gången på åtta månader. Men bilderna på Top Gun-stjärnan har nu fått fansen att ana oråd.


Det kan inte vara lätt att vara en av kändaste människor. Varje steg du tar övervakas, och vågar du dig på en ny look så ska även den bedömas av miljontals nyfikna fans världen över. 

Och det är inte heller alltid som alla är så snälla. Fråga bara Tom Cruise, 60, som tidigare i veckan väckte uppståndelse med sin något nya stil...

I Beverly Hills arrangerades den årliga Oscars-lunchen, där alla årets Oscars-nominerade samlas för god mat och mingel. Tom Cruise gjorde då sitt första framträdande på åtta månader, och när bilderna nådde allmänheten var det många som kippade efter andan.

Fansen jämför Tom Cruise med Donald Trump

Top Gun-stjärnan Tom Cruise såg nämligen helt annorlunda ut. Inte bara hade han låtit sitt hår växa en bra bit, utan han hade även en något ny hudton. 

Jamie Lee Curtis och Tom Cruise på Oscars-lunchen på Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills. Bildkälla: Willy Sanjuan/Invision/AP/TT Bild
Vi gissar att Tom Cruise nu i efterhand inte är så nöjd med sin brun utan sol-person. Bildkälla: Willy Sanjuan/Invision/AP/TT Bild
Hong Chau, Tom Cruise och Steven Spielberg. Bildkälla: Willy Sanjuan/Invision/AP/TT Bild
Tom Cruises bränna väckte reaktioner. Bildkälla: Willy Sanjuan/Invision/AP/TT Bild

På sociala medier hånas nu Cruise, och hans brun utan sol-bränna jämförs med den morotsorange ton som kom att bli ex-presidenten Donald Trumps signum.

Utöver sin brun utan sol så ryktas Tom Cruise genom åren ha gjort en del skönhetsingrepp så som Botox och fillers.

Tom Cruise såg väldigt slät och fyllig ut år 2016. Något som ska ha varit resultatet av för mycket fillers och Botox. Bildkälla: Joel Ryan/Invision/AP/TT Bild
Tom Cruise före och efter sina skönhetsoperationer. Bildkälla: Stella Pictures, P Photo/Koji Sasahara/TT Bild

Men när han förra sommaren gick på premiären av Top Gun: Maverick så såg han ut som sitt "gamla" jag igen.

Tom Cruise på en presskonferens för "Top Gun: Maverick" i juni 2022. Bildkälla: AP Photo/Ahn Young-joon/TT Bild


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.