Kändisarna som har opererat sig.
11 kändisar du kanske inte visste hade opererat sig.

11 kändisar du inte visste hade opererat sig

Naturlig skönhet? Eller så har de här 11 kändisarna hjälpt naturen på traven lite. Meghan Markle, Tom Cruise, Jessica Biel och Kendall Jenner är bara några kändisar som har förändrats en hel del.


I drömfabriken Hollywood är det mer regel än undantag att operera sig. Många av superstjärnorna som Lady Gaga och Brad Pitt väljer att göra subtila förändringar. Lady Gagas operationer kan du läsa om här.

Andra, som till exempel Kylie Jenner och Khloé Kardashian, kan chocka fansen titt som titt på röda mattan med en helt ny näsa, annorlunda läppar eller extrema mängder fillers.

Sen finns det väldigt många kändisar som passade på att genomgå sina skönhetsingrepp långt innan de slog igenom.

Här är kändisarna du inte visste hade opererat sig.

Skådespelerskan Jessica Biel är känd för sina fylliga läppar – men visste du att det inte är hennes egna? I början av 2000-talet så genomgick nämligen Jessica en läppförstoring. 

Jessica Biel före sin läppförstoring. Bildkälla: Teen, Stella Pictures.

Fillers var inte särskilt vanligt då utan för Jessicas del handlar det om en permanent förstoring, något som bland annat The Skincare Edit skrivit om. Det har länge ryktats att hon även skulle ha gjort en mindre näsoperation, men det är inte bekräftat.

Jessica Biel efter sina ingrepp. Bildkälla: Stella Pictures

Kendall Jenner anses ofta vara den mest naturliga i Jenner-Kardashian-klanen. Detta då hon inte har gått i i resten av familjens fotspår och opererat om hela sin kropp från topp till tå.

Kendall Jenner före sina ingrepp. Bildkälla: Stella Pictures

Men supermodellen Kendall har ändå gjort några mindre justeringar av sitt utseende. Bland annat har hennes näsa på ett mystiskt sätt blivit mindre och hennes läppar betydligt större genom åren. Flera kirurger som Hollywoodlife har pratat med tror att Kendall har opererat sin näsa.

Kendall Jenners näsa har blivit mindre och läpparna större. Bildkälla: Stella Pictures.

Jennifer Connelly har opererat både sin näsa och sina bröst mindre.

Jennifer Connellys näsa har blivit mindre med åren. Bildkälla: Stella Pictures.

Blake Lively hade en något bredare näsa innan hon slog igenom som Serena van der Woodsen i "Gossip Girl". Kirurgen Hugh McLean tycker att Blakes näsoperation är fint gjord.

– Det är en elegant näsa som du bara kan uppnå genom en näsoperation. Eftersom den är välgjord så matchar den hennes ansikte, säger han till Skincare Edit.

Blake Livelys näsa har även den blivit mindre. Bildkälla: Stella Pictures, Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild

Zac Efrons näsa har blivit betydligt mindre med åren. Även hans läppar har det spekulerats kring – något som In Touch har rapporterat om.

Zac Efron har förändrats rejält. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Meghan Markle har opererat sin näsa betydligt mindre och sina bröst betydligt större.

– Du kan se att hennes näsa är rakare och med slätare linjer än när hon var barn, har den New York-baserade kirurgen Yoel Shahar sagt till den amerikanska tabloidtidningen Global, något som Nyheter24 skrivit om.

Meghan Markle har opererat både näsan och brösten. Bildkälla: Stella Pictures.

Om hennes bröst säger han att det är "solklart" att hon opererat dom större.

– Du kan se det från sidan där muskler har ersatts av implantat.

Meghan Markle har även opererat brösten. Bildkälla: Stella Pictures.

Redan i början av sin karriär ska Patrick "McDreamy" Dempsey ha opererat sin näsa något mindre.

Patrick "McDreamy" Dempseys näsa har även den blivit något mindre – men ändå med bibehållen karaktär. Bildkälla: Stella Pictures

1983 såg vi Tom Cruise som Steve Randle i Francis Ford Coppolas "The Outsiders". För rollen tog Tom av sin tandkrona för att visa hur hans tänder egentligen såg ut. Han skadade sin tand under en hockeymatch då han fick en puck på framtanden.

Sedan dess har Tom haft tandställning för att rätta till sitt leende, något som Life and Style Mag har skrivit om. I många år har det ryktats om att Tom ska ha gjort flera mindre näsoperationer, men det är ingenting han själv erkänner. 

Däremot är det rimligt att anta att han har gjort en del Botox och fillers – det kan du läsa om här.

Tom Cruises tänder är fixade och hans näsa har ändrats något i formen. Bildkälla: Stella Pictures, P Photo/Koji Sasahara/TT Bild

Beyoncé har alltid förnekat att hon gjort några skönhetsingrepp – men hennes utseende har förändrats drastiskt genom åren. 

Beyoncé såg ut så här i början av sin karriär. Bildkälla: Stella Pictures, Uffe Nylén/TT Bild

Och då pratar vi inte bara om smink eller en ny frisyr. Framförallt har Beyoncés näsa blivit mindre genom åren. För Radaronline, via Mirror, så gav kirurgen Anthony Youn sin syn på saken.

– Det ser ut som att hon har opererat näsan eftersom den är mycket smalare och nättare. Hennes överläpp ser något större ut, förmodligen med hjälp av fillers som Juvederm. Hennes smilrynkor har också minskats, jag gissar att hon använt fillers där, sa han.

Beyonces näsa har blivit mindre. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild.

Ryan Gosling ska ha genomgått en näsoperation innan han blev riktigt känd, något som Daily Mail har skrivit om. 

– I början av hans karriär var hans näsa bredare och hade en knöl. Tio år senare är de dragen förändrade, sa kirurgen Yannis Alexandrides till tidningen. 

Ryan Goslings nästipp är mindre. Bildkälla: Stella Pictures, Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild

Även Jake Gyllenhaals näsa har krympt med åren. 

Jake Gyllenhaal. Bildkälla: AP Photo/John Hayes/TT Bild, Stella Pictures.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

2 timmar sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.