Fröken Snusk och 1 Cuz
Fröken Snusk och 1.Cuz släppte nyligen låten "Trakten till EPAN". - Foto: TikTok/Fröken Snusk. Bilden är ett montage.

Det skrev 1.Cuz till Fröken Snusk efter hennes bild med norska stjärnorna

Fröken Snusk la ut en pussbild med de norska stjärnorna Emil Hals och Terje Kristensen som utgör duon Kuselofte. Och en som hade något att säga om det, det var 1.Cuz...


EPA dunk-drottningen Fröken Snusk har tagit Sverige med storm. Den två minuter korta låten "Rid mig som en dalahäst" har över 27 miljoner streams på Spotify, och ute i stugorna får inte folket nog av hennes trallvänliga låtar.

Utöver "Rid mig som en dalahäst" har Fröken Snusk släppt låtar som "Snurrar som ett hjul", "Om han bjuder bubbel" och "Raggarhimlen". I skrivande stund är hon aktuell med låten "Trakten till EPAN" som hon gör med rapparen 1. Cuz.

Redan innan låten hade släppts så var fansen i upplösningstillstånd – en del av både Fröken Snusks och 1. Cuz följare menade att samarbetet var idiotiskt. "Va i helvete" och "Där avföljde jag!", var några reaktioner som Fröken Snusk fick. "Vi måste rädda 1.Cuz", "Jalla rädda cuz" och "Vad gör du cuz?" var några reaktioner som rapparen fick på samarbetet.

1.Cuz. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Men majoriteten av fansen föll pladask för den något otippade duon, och deras låt har redan fått miljontals spelningar på Spotify.

Och 1.Cuz verkar minst sagt ha ett gott öga till Fröken Snusk. När en del fans ifrågasatte samarbetet mellan artisterna svarade han "Har ni sett hennes röv? Det va självklart".

Fröken Snusks pussbild med norska stjärnorna fick 1.Cuz att reagera

På Instagram la Fröken Snusk tidigare i veckan ut en bild där hon sitter i en soffa med den norska duon Kuselofte som utgörs av Emil Hals och Terje Kristensen.

"2 är bättre än 1", skrev Fröken Snusk till bilden som visar hur Emil och Terje pussar henne på kinden.

I kommentarsfältet började fansen genast skämta om att de ska ringa 1.Cuz, och slutligen så gjorde sig 1.Cuz hörd i kommentarsfältet – genom att kommentera en riktigt arg emoji. 

1.Cuz reagerade på Fröken Snusks pussbild...Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Men av Fröken Snusks svar till 1.Cuz att döma så verkar det inte vara alltför seriöst menat...

Fröken Snusk svarade rapparen i sitt kommentarsfält...


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!