Steffo Törnquist anklagar Jenny och Niklas Strömstedt för att ha ljugit om hur de träffades. - Foto: Jonas Ekströmer/TT Bild, Christine Olsson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Steffo Törnquist anklagar Jenny Strömstedt för att ha ljugit: "En jävla löjlig fejkstory"

Steffo Törnquist har varit nära vän med både Jenny och Niklas Strömstedt i många år. Steffo hävdar att både Jenny och Niklas har ljugit ihop en "jävla fejkstory" om hur de träffades. Nu avslöjar Steffo sanningen om det hela – och berättar att han hörde dom ha sex...


TV4-profilerna Steffo Törnquist, 67, och Jenny Strömstedt, 50, har jobbat ihop i över ett decennium, och genom åren på TV4 har de även kommit att bli nära vänner. 

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist har jobbat ihop i över 16 år. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

När Jenny Strömstedt var nyskild från ex-maken Fredrik Östergren skulle hon följa med Steffo och hans hustru Carro till deras landställe i Fågelbro för att fira midsommar.

Steffo och Jenny hade precis sänt Nyhetsmorgon och de bestämde sig för att ta Steffos båt – en Coronet DC 21 från 1968 – till Fågelbro i Stockholms skärgård.

– Vi drog iväg med högt varvtal, men då gick motorns topplock sönder och det började ryka. Jag ringde min kompis Niklas Strömstedt så han kom med sin Chris Craft Lancer och hjälpte oss. Det hela slutade ju lyckligt – Niklas och Jenny gifte sig, berättade Steffo för tidningen Båtliv år 2017.

Jenny Strömstedt på sitt bröllop med Niklas Strömstedt. Paret gifte sig den 16 juli 2011 på Bomans hotell i Trosa. På plats var den svenska kändiseliten. Bildkälla: Stella Pictures.
Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist och Niklas Strömstedt på bröllopet år 2011. Bildkälla: Stella Pictures.

Steffo Törnquist hörde Jenny och Niklas Strömstedt ha sex

Men nu berättar Steffo för första gången mer om vad som hände den där midsommaren när Jenny och Niklas föll pladask för varandra.

Jenny och Niklas Strömstedt. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Steffo gästade nyligen Bathina Philipsons podcast "Bathinas skilda möten", och då kommer Steffo med ett intimt avslöjande om både Jenny och Niklas Strömstedt. 

Dessutom avfärdar han helt den storyn som Niklas och Jenny konsekvent har dragit i pressen om hur de träffades.

– Dom begick ju faktiskt sin sexdebut, Jenny och Niklas, hos mig där på Fågelbro, berättar Steffo.

Bathina säger då att det här är något som Jenny Strömstedt aldrig har berättat.

– Nej, hon erkänner ju inte att det är sant men jag hörde ju vad jag hörde. Jag vet ju hur det gick till. Det räckte ju att ställa ett glas mot väggen. Det är ju så dåligt byggt också så man hör ju allting. Det är ju gipsväggar. Det är pappslöjd det där jävla huset alltså. Så om någon begår sexdebut där, då hör man, säger Steffo.

Steffo Törnquist säger att han hörde Jenny och Niklas ha sex med varandra på hans landställe. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Steffo Törnquist: "Jenny och Niklas har fejkat ihop någon historia"

Bathina frågar hur det lät och Steffos svar får de bägge att brista ut i skratt.

– Har du hört en kolibri? En kolibri som trampar på en synål. Där har du det, säger Steffo.

Steffo berättar att både Jenny och Niklas vägrar erkänna att det gick till på det sätt som Steffo säger. 

I intervjuer har både Jenny och Niklas genom åren nämligen sagt att de träffades när Niklas räddade Jenny från en fallande istapp. 

Jenny och Niklas Strömstedt har "ljugit ihop en fejkstory" om hur de träffades, menar Steffo Törnquist. Bildkälla: Stella Pictuues.

– De stora istapparna på taken ovanför höll på att smälta men jag passerade skylten med texten 'Varning för ras' utan att se den. Plötsligt kom någon springande, tog tag i min arm och sa att här bör man inte gå. När jag tittade upp såg jag att det var Niklas. Precis när han hade dragit undan mig föll en istapp ned på marken alldeles bredvid. Som tur var klarade vi oss båda undan, har Jenny berättat för Hemmets Journal.

En "jävla löjlig fejkstory" som paret har "bestämt sig för att odla", hävdar Steffo Törnquist.

– Dom har fejkat ihop någon historia om att han räddade henne från att få en istapp i huvudet och sen gick dom på fika och sådär. Men jag vet ju hur det var. På Fågelbro på natten. Där smäller det till alltså. Bom. Eller ja, mer kolibriaktigt säger Steffo i Bathinas podd och skrattar.

/
/
Senaste nytt

Amelia Adamos stora sorg – sambon Lucio är död: "Kärleksbombade honom till sista andetaget"

Lasse Holm får medalj – och Stockholmsmusikal

1 timme sedan
Musikalen med Lasse Holms schlagerhits har gjort succé i Malmö. I höst kommer ”De' e' det här vi kallar kärlek” till Stockholm och Göta Lejon.

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

2 timmar sedan
Isa Östling är en av Sveriges största TikTok-stjärnor med närmare en halv miljon följare. I en ny video ger hon nu svar på tal till en manlig poddprofil som uttryckt sig förnedrande mot henne.

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

2 timmar sedan
Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt

Tittarnas oro efter klippet på Jenny Strömstedt och Mauri Hermundsson: "Säg nej"

3 timmar sedan
Mauri Hermundsson gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att bli intervjuad av Jenny Strömstedt. Men intervjun gick inte som tänkt. – En hopplös gäst, säger Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Sökte du nyss på "David Sundin längd"? Här är svaret!

3 timmar sedan
Sökte du precis på "David Sundin längd"? Då är du inte ensam. Så, hur lång är programledaren egentligen? Här hittar du svaret!