Melinda Jacobs
Melinda Jacobs bemöter nu kritiken som hon fick från följarna som var oroade över hur hon inrett sin dotters rum. - Foto: Sofia Ekström/SvD/TT Bild, Fredrik Persson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Melinda Jacobs känga till följarna: "För de som haft huvudvärk..."

Melinda Jacobs bild från dotterns rum skapade ramaskri hos följarna och skapade kaos i hennes kommentarsfält. Nu väljer Melinda Jacobs att bemöta kritiken.


Den 20 januari 2023 föddes Melinda Jacobs, 38, och fästmannen Martin "E-Type" Eriksson, 57, dotter Izadora Elisabeth Esmeralda

Izadora var onekligen efterlängtad för barnhemsmamman Melinda och den folkkära artisten E-Type. I sitt sommarprat som sändes i juli 2022 så berättade Martin om sin barnlängtan. 

Men mindre än en månad efter att sommarpratet hade berört hela Sverige så meddelade Martin och Melinda den glädjande nyheten att de skulle få barn.

Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson. Bildkälla: Instagram/Stella Pictures.

Följarna kritiserade Melinda Jacobs barnrum

Precis som de flesta längtansfulla föräldrar gör så började paret inreda dotterns rum, och på Instagram delade Melinda med sig av en bild av hur de inrett.

Över en rustik spjälsäng i mörkt trä hänger en tavla i guldram, och över sängen sitter en hylla med allehanda gosedjur, prydnadssaker, dockor och förvaringslådor på. 

Och det var just hyllan över sängen som fick Melindas följare att bomba hennes kommentarsfält med oroade kommentarer. Några reaktioner löd:

"Vet att du har stenkoll på läget men kan ändå inte sluta titta på den stora kaninen som kan ramla ner. Det är säkert ingen chans.. men ändå"

"Jag är väldigt försiktig med att ha hylla ovanför sängar, och till ni alla som hånar hennes tänk, inte trevligt på något sätt, brukar aldrig skriva något men detta gjorde mig irriterad, från en på ambulansen"

"Så fint ni gjort för den lilla. Hoppas bara träkaninen sitter stadigt el fast så den inte faller rakt ner på lilla bebisen sen".

Andra följare tog Melinda i försvar och skrev att hon förmodligen har koll på läget. Flera följare hamnade i hetsiga diskussioner med varandra, och i dagsläget har Melindas inlägg med bilden från barnrummet över tusen kommentarer.

Melinda Jacobs syrliga känga: "För de som haft huvudvärk..."

Då bemötte inte Melinda kritiken, men nu en månad senare så valde Melinda att kommentera uppståndelsen kring barnrummet...

På Instagram Story la Melinda ut bilden från dotterns rum med ett par väl valda kängor till de som kritiserat henne.

"För de som haft huvudvärk för att den ska ramla ner så kan jag berätta att den är fastskruvad underifrån i hyllan som är väl förankrad i väggen".

Och den tavla som en del följare också var oroade över är även den väl förankrad i väggen, skriver Melinda.

Melinda Jacobs svarar nu på kritiken. Bildkälla: Instagram/missmelinda_j

Så var den saken utredd!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!