Camilla Läckbergs beteende
Camilla Läckbergs beteende skapar reaktioner på restaurangen. - Foto: Fredrik Sandberg/TT och Stella Pictures/Jari Kantola

Camilla Läckbergs beteende på restaurangen väcker starka reaktioner: “Löjligt…”

Publicerades: 27 Mar, 11:29, Uppdaterades: 27 Mar, 13:48

Deckardrottningen Camilla Läckberg har spenderat den senaste veckan på ett lyxhotell i Mallorca. Nu har följarna reagerat på Camillas beteende på restaurangen...


Camilla Läckberg, 48, har sedan en lång tid tillbaka blivit framgångsrik på sina böcker om brottsfall och mordmysterier, men på senaste tiden har författaren utvecklat sin yrkesroll. Under mars hade hennes andra dokusåpa “Strandhotellet” nämligen premiär på Viaplay. 

Serien har dock mötts av kritik och hån från kritiker i olika medier men Camilla har tagit de hårda orden med ett lugn. I ett av hennes Instagraminlägg får vi nämligen reda på att “Strandhotellet” är på första plats av Viaplays mest sedda serier. 

Camilla Läckbergs lyxresa tillsammans med Simon Sköld

Förra veckan spenderade det gifta paret Camilla och Simon Sköld, 35, en vecka tillsammans på hotell Cap Rocat i Mallorca. En resa som Nyheter24 avslöjade var inte av det billigaste slaget. En natt på hotellet kostar nämligen 37 880 kronor. 

På Instagram har vi fått följa parets resa och i ett av Simons inlägg delar han med sig om Camillas beteende på en restaurang.

Videon visar hur Camilla har format maten till ett manligt underliv och dokumenterar detta genom att ta en bild på sitt mästerverk. I kommentarsfältet skriver hon att det "var omöjligt att motstå". Till bilden skriver Simon en text där han skrattar åt Camillas beteende. 

"Ålder har inget med mognad att göra. Älskar ändå min fru."

Paret möts i kommentarsfältet av skratt och beundran av Camillas påhittighet men dock med lite mothugg...

En följare kommenterade Camillas beteende på restaurangen. Bildkälla: simonskold/Instagram

Frågan är om beteendet är okej. Vad tycker ni om denna typ av humor på en restaurang?

/
Relaterat
Senaste nytt

Carolina Gynning visar upp sin stora tatuering på ryggen

Juilliard sparkar tidigare chef

1 timme sedan
Juilliard School i New York, en av världens mest kända musikhögskolor, har sparkat en tidigare chef efter anklagelser om sexuella trakasserier. Mannen hade under 25 år en ledade position på skolan.

Därför känner du igen lyxvillan i Netflix-serien "Barracuda Queens"

2 timmar sedan
Barracuda Queens, som baseras på verkliga händelser, gör succé på Netflix. Tycker du kanske att karaktären Amina Khalils hus ser bekant ut? Det finns en förklaring till det.

Norska Melodifestivalen bjuder in släppta låtar

2 timmar sedan
Inför Melodifestivalen 2024 inför Norge en stor regeländring: Alla norska låtar utgivna efter 1 september i höst får tävla. Det betyder att även musik som redan har nått publiken kan vara med.

Domstol: Krim-guld ska skickas till Kiev

3 timmar sedan
Högsta domstolen i Nederländerna har beslutat att en ovärderlig guldskatt från Krimhalvön ska lämnas till Ukraina. Precis innan Ryssland annekterade Krimhalvön 2014 lånades guldskatten, "Det skytiska guldet", ut till Allard Pierson Museum i Amsterdam. Såväl Ukraina som fyra olika museer på det ockuperade Krim har sedan gjort anspråk på skatten under en diskussion som pågått under tio år. Men skatten ska till Kiev och till den ukrainska staten – inte till Krim, enligt beslut i Högsta domstolen i Nederländerna.

Sommarvärdens hånfulla pik – efter Sveriges Radios miss

3 timmar sedan
"Sommar i P1" drar snart igång och 2023 års sommarpratade har presenterats. Men i samband med detta gjorde Sveriges Radio en liten miss, som sommarvärden Ahmed Berhan inte var sen att uppmärksamma.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.