Camilla Läckberg
Camilla Läckberg befinner sig på en underbar lyxsemester. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Camilla Läckberg bor på lyxhotell för en kvarts miljon i veckan: "Humöret på topp"

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld har checkat in på hotellet Cap Rocat i Mallorca. Där trivs de något oerhört – vilket kanske inte är så konstigt med tanke på vad de får för pengarna...


Camilla Läckberg, 48, och maken Simon Sköld, 35, är ett par som ofta unnar sig av livets goda. Vilket de minst sagt har råd med. Som en av Sveriges största deckarförfattare så har Camilla Läckberg en hel del pengar. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Camilla Läckbergs otroliga månadslön och de stora miljontillgångarna – det kan du läsa mer om här.

Camilla Läckberg är just nu aktuell med såpan "Strandhotellet" på Viaplay, och trots att den blivit rejält sågad av kritikerna så tycks den minst sagt gå hem i stugorna.

Simon Sköld och Camilla Läckberg. Bildkälla: Stella Pictures.

Camilla Läckberg och Simon Sköld på lyxsemester

På Instagram berättar Camilla att hon och Simon stuckit iväg till Mallorca för en vecka i solen, med hopp om att snön i Stockholm ska ha smält bort lagom tills att de är hemma igen.

Camilla Läckberg trivs som fisken i vattnet på sin härliga semester. Bildkälla: Stella Pictures.

"Humöret på topp, sol i blick och ett helt magiskt hotell", skriver Camilla på Instagram och taggar hotellet Cap Rocat där de bor.

Camilla Läckberg. Bildkälla: Stella Pictures.

Camilla har lagt ut en serie bilder från parets resa, och det ser ut som att paret har slagit till på en så kallad Suite del Cabo på hotellet Cap Rocat. 

Där har paret en 90 kvadratmeter stor svit med ett enormt spa-liknande badrum. Utöver det så har de en privat pool och tre olika terrasser, varav en är krönt med ett lusthus där förtrollande solnedgångar kan avnjutas.

Hotellrummet kostar 37 880 kronor per natt. För sju nätter uppgår alltså summan till 265 160 kronor...

Här kan du läsa mer om Camilla Läckberg och hennes familjeliv, kärleken, karriären och pengarna.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

1 timme sedan
Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

1 timme sedan
Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

1 timme sedan
Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

1 timme sedan
Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.