Influencer
Fitnessprofilen har drygt 30 000 följare på Instagram. Där la hon ut en selfie som visade ett fat med droger.

Kända fitnessprofilen la ut selfie med kokain i bakgrunden

​Det där med att inte dubbelkolla bilder innan de åker ut på Instagram har nu hänt ännu en influencer. Den här gången är det en fitnessprofil som la ut en selfie som visade ett fat med både det ena och det andra på...


Det var bara en vecka sedan som norska influencern Sophie-Elise Isachsen, 28, blev omskriven både här i Sverige och i Norge efter att hon hade lagt ut en knarkbild på Instagram.

På bilden poserade Sophie-Elise och en tjejkompis på en krogtoalett. Sophie-Elises kompis, som har starka kopplingar till det norska kungahuset, höll i sin hand en så kallad redline-påse med vad som uppskattningsvis borde vara kokain.

"Livet blir cirka en miljard gånger roligare när man bara ger fan i allt", skrev Sophie Elise som caption till bilden.

Sophie Elise la ut en festbild som visade hur hennes kompis höll en påse med vad som tros vara kokain.

På Instagram har Sophie-Elise över en halv miljon följare, och knarkbilden hann snabbt skärmdumpas och spridas på sociala medier. Sophie-Elise poddar på den norska public serivce-kanalen NRK, men några konsekvenser för knarkbilden blev det inte. Mer om det kan du läsa här.

Kvinnan som håller i vad som påstås vara en drogpåse är även hon en influencer. Hon har starka kopplingar till det norska kungahuset. Bildkälla: Stella Pictures.

Fitnessprofil la ut selfie – med kokain i bakgrunden

Nu har ännu en influencer hamnat i hetluften av samma anledning, något som Bloggbevakning var först med att uppmärksamma.

Den här gången är det en holländsk fitnessinfluencer med drygt 30 000 följare på Instagram som har lagt ut en bild som vi gissar att hon ångrar. 

Influencern hade klätt ut sig för att gå på en festival, och passade på att ta en selife i sin outfit. Det vara bara ett problem...

En fitnessprofil la ut en selfie med kokain i bakgrunden.

På sängen i bakgrunden stod nämligen ett fat med flera vita linor. På fatet ligger även ett kreditkort, en sked och ett avklippt sugrör. 

I bakgrunden av influencerns selfie syntes ett fat med kokain, ett avklippt sugrör och ett kreditkort på.

Fitnessprofilen upptäckte senare sin miss, tog ner bilden, och la sedan upp en retuscherad version där knarkfatet var bortsuddat

Influencern la sedan ut en bild där knarkfatet var bortsuddat.
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

3 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

3 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.