Norges största influencers
Två av Norges mest kända influencers har hamnat mitt i en drogskandal. - Foto: Instagram, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Norges största influencer la ut drogbild av misstag: "Ger fan i allt..."

En norsk influencerprofil med över en halv miljon följare la i helgen upp en bild på Instagram som hon snabbt kom att ångra. Bilden visar nämligen hur hennes kompis, en kvinna med starka kopplingar till det norska kungahuset, håller en påse med vad som tros vara droger...


En av Norges mest kända influencers med över en halv miljon följare på Instagram, har nu hamnat i hetluften. Kvinnan, som är i 30-års åldern, är även artist och har synts i flera norska tv-program. 

En av Norges mest kända influencers har hamnat mitt i en drogskandal. Bildkälla: Stella Pictures.

I helgen la hon ut en bild från en festkväll där hon poserade framför en spegel med en tjejkompis.

"Livet blir cirka en miljard gånger roligare när man bara ger fan i allt", skrev hon som caption.

Influencerns tjejkompis är även hon en framstående profil med över 70 000 följare. Hon har starka kopplingar till det norska kungahuset, något som har gjort att bilden snabbt blev en snackis på sociala medier. 

Kvinnan som håller i vad som påstås vara en drogpåse är även hon en influencer. Hon har starka kopplingar till det norska kungahuset. Bildkälla: Stella Pictures.

I sin hand håller hon nämligen en så kallad redline-påse med vad följarna nu gissar innehåller kokain. Efter att bilden började spridas så har bägge tjejerna gjort sina konton privata på sociala medier. 

Två av Norges mest kända influencers har hamnat i hetluften efter att den ena tjejen la ut den här bilden inför sina hundratusentals följare. Kvinnan till höger har starka kopplingar till det norska kungahuset. I sin hand håller hon en påse med ett vitt pulver, som följarna nu gissar är kokain. 
De norska influencer-profilerna är nära vänner. Bildkälla: Stella Pictures.

När Bloggbevakning delade bilden på Instagram så rasade kommentarerna in från besvikna följare...

"Troligtvis kokain eller någon annan olaglig substans"

"Usch vad otäckt och usch vad hemskt med droger. Skrämmande att droger är så accepterat idag och går längre ned i åldrarna."

"Don't do drugs people, it makes you really stupid"


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!