Phillipe Cohen
Phillipe Cohen var på dejt på en exklusiv krog på Stureplan. - Foto: Stella Pictures, Fredrik Persson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Phillipe Cohen på het dejt på Stureplanskrog: "De hånglade"

Bianca Ingrossos ex-pojkvän Phillipe Cohen syntes på en Stureplanskrog i mitten av februari. Och själv, det var han inte. Här är allt vi vet om Phillipes heta dejt.


Sommaren 2022 tog kärlekssagan slut mellan Bianca Ingrosso, 28, och krögaren Phillipe Cohen, 28. 

Paret var ihop från och till i åtta års tid, och deras relation kantades av uppmärksammade breakups. Under sin långa tid tillsammans så hann de göra slut med varandra åtta gånger, för att sedan bli ihop igen.

Men det senaste uppbrottet verkar vara för gott. Bianca och Phillipe har fortfarande bra kontakt med varandra. I en vlogg berättade Bianca nyligen hur deras relation idag ser ut.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var ett par i åtta års tid. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag och Phillipe har verkligen en fin relation just nu. Det är inget drama, det är inget tjafs, det är inget negativt överhuvudtaget, vi har bara en så fin genuin respekt till varandra, sa Bianca då.

Bianca berättade även att hon sprang på Phillipe på nattklubben Spy Bar i Stockholm, och att mötet mellan de två hade gått bra.

– Jag var så himla glad av att se honom. Vi sa hej och kramades och pratade som vänner, och det känns så fint och moget att äntligen kunna göra det utan att göra en scen, berättade hon.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Phillipe Cohen på dejt – drack drinkar på Stureplan

Phillipe Cohen driver flera krogar i Stockholm, och på både Instagram och Youtube så delar han med sig av olika recept och tips när det kommer till matlagning. 

På Instagram har Cohen nästan 130 000 följare, och Phillipes karriär verkar gå som på räls. 

Men det är inte det enda området där Phillipe har flyt.

Krögaren och matinfluencern Phillipe Cohen. Bildkälla: Stella Pictures.

I mitten av februari syntes nämligen Phillipe på en exklusiv Stureplanskrog där han var på dejt med en tjej, något som nu avslöjas i podden Nyheter24: Sanning & Konsekvens som Gabriella Bark, Quetzala Mikko Blanco och Camilla Gervide ligger bakom.

Stureplan i Stockholm. Bildkälla: Hasse Holmberg/TT Bild

– Nej men Phillippe Cohen var ju på dejt på en Stureplanskrog kan vi säga, och det blev hångel. Han var på dejt med en tjej då. Vi vet hur gammal hon är och det var ingen 50-åring och inte någon tonåring, säger Quetzala i podden.

– Och får man säga att det är någon som är väldigt olik Bianca?, fyller Gabriella Bark i.

Allt vi vet om dejten och hur den slutade får du veta i det senaste avsnittet av Nyheter24: Sanning & Konsekvens.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Influencern död – blev 29 år gammal

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.

Jon Bon Jovi om slutet på karriären: Inte redo

Det är stor risk för att Jon Bon Jovi aldrig mer kan sjunga offentligt. Stämbanden läker visserligen efter operationen, men än törs han inte ropa hej. Och han vågar inte tänka på hur han skulle reagera ifall karriären tar slut.

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.

Ny jazzfestival till klassisk mark i Stockholm

Platsen är klassisk mark för musikgenren i huvudstaden. I sommar intar en ny jazzfestival Skeppsholmen i Stockholm.

Sara Stridsberg ger ut ny roman i höst

Sara Stridsberg ger ut en ny roman i höst. "Farväl till Panic Beach" är en berättelse som följer flera generationer från 1917 och framåt i Kungstornet i Stockholm. Om somrarna reser familjen till evighetsstranden Panic Beach tillsammans, och lever omväxlande i "bländande ljus och avgrundsdjupt mörker".