Phillipe Cohen
Phillipe Cohen var på dejt på en exklusiv krog på Stureplan. - Foto: Stella Pictures, Fredrik Persson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Phillipe Cohen på het dejt på Stureplanskrog: "De hånglade"

Bianca Ingrossos ex-pojkvän Phillipe Cohen syntes på en Stureplanskrog i mitten av februari. Och själv, det var han inte. Här är allt vi vet om Phillipes heta dejt.


Sommaren 2022 tog kärlekssagan slut mellan Bianca Ingrosso, 28, och krögaren Phillipe Cohen, 28. 

Paret var ihop från och till i åtta års tid, och deras relation kantades av uppmärksammade breakups. Under sin långa tid tillsammans så hann de göra slut med varandra åtta gånger, för att sedan bli ihop igen.

Men det senaste uppbrottet verkar vara för gott. Bianca och Phillipe har fortfarande bra kontakt med varandra. I en vlogg berättade Bianca nyligen hur deras relation idag ser ut.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var ett par i åtta års tid. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag och Phillipe har verkligen en fin relation just nu. Det är inget drama, det är inget tjafs, det är inget negativt överhuvudtaget, vi har bara en så fin genuin respekt till varandra, sa Bianca då.

Bianca berättade även att hon sprang på Phillipe på nattklubben Spy Bar i Stockholm, och att mötet mellan de två hade gått bra.

– Jag var så himla glad av att se honom. Vi sa hej och kramades och pratade som vänner, och det känns så fint och moget att äntligen kunna göra det utan att göra en scen, berättade hon.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Phillipe Cohen på dejt – drack drinkar på Stureplan

Phillipe Cohen driver flera krogar i Stockholm, och på både Instagram och Youtube så delar han med sig av olika recept och tips när det kommer till matlagning. 

På Instagram har Cohen nästan 130 000 följare, och Phillipes karriär verkar gå som på räls. 

Men det är inte det enda området där Phillipe har flyt.

Krögaren och matinfluencern Phillipe Cohen. Bildkälla: Stella Pictures.

I mitten av februari syntes nämligen Phillipe på en exklusiv Stureplanskrog där han var på dejt med en tjej, något som nu avslöjas i podden Nyheter24: Sanning & Konsekvens som Gabriella Bark, Quetzala Mikko Blanco och Camilla Gervide ligger bakom.

Stureplan i Stockholm. Bildkälla: Hasse Holmberg/TT Bild

– Nej men Phillippe Cohen var ju på dejt på en Stureplanskrog kan vi säga, och det blev hångel. Han var på dejt med en tjej då. Vi vet hur gammal hon är och det var ingen 50-åring och inte någon tonåring, säger Quetzala i podden.

– Och får man säga att det är någon som är väldigt olik Bianca?, fyller Gabriella Bark i.

Allt vi vet om dejten och hur den slutade får du veta i det senaste avsnittet av Nyheter24: Sanning & Konsekvens.


/
Relaterat
Senaste nytt

Hemligheten avslöjad: Därför ser 79-årige Lasse Holm så ung ut

Sophie Ellis-Bextor gör Sverigespelning

Brittiska artisten Sophie Ellis-Bextor kommer till Stockholm för en spelning på Nalen den 9 mars nästa år.

Unga läser mer och spelar mindre

Den negativa trenden har brutits och barn och unga läser nu mer än tidigare. Det konstaterar Statens medieråd, som i dagarna publicerar två nya rapporter om barn respektive ungas medievanor.

Ny låt av Sinéad O’Connor spelas i BBC-serie

1 timme sedan
En ny låt från den avlidna sångerskan Sinéad O'Connor premiärspelades i BBC-programmet "The woman in the wall" i helgen, skriver NME.

Carolina Gynning svullnade upp efter skönhetsingreppet: "Bullar"

2 timmar sedan
Carolina Gynning har alltid varit öppen med sina ingrepp. Gynning har bland annat opererat sina bröst ett par gånger, samt gjort fillers och botox. Men nu har hon gjort en helt annan sak.

Sophia Loren opererad efter fallolycka

2 timmar sedan
Sophia Loren har opererats akut efter att ha fallit omkull och fått en fraktur på lårbenshalsen, skriver The Hollywood Reporter. Skådespelaren fyllde 89 år för bara fem dagar sedan och bor numera i Schweiz.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.