Aaron Carter
Nu visar Aaron Carters mamma bilderna från platsen där Aaron hittades död. - Foto: Stella Pictures, Facebook/Jane Carter

Här dog Aaron Carter – mamman visar fruktansvärda bilderna: "Vi vill ha svar"

Aaron Carter blev bara 34 år gammal. Den forne barnstjärnan hittades död i sitt hem i Kalifornien, och nu kräver hans familj att en utredning ska göras kring hans död. Aarons mamma visar nu bilder från platsen där hennes son dog. Vi vill varna känsliga läsare.


Den 5 november 2022 hittades Aaron Carter död i sitt hem i Kalifornien. Den forne barnstjärnan var omgiven av burkar med receptbelagd medicin och flera flaskor av tryckluftsrengöring, något som på senare tid har kommit att bli en populär – och livsfarlig – drog.

Aaron Carter är lillebror till Backstreet Boys-sångaren Nick Carter. Aaron Carter var länge en av Amerikas mest kända barnstjärnor, och mest känd är kanske hans låt "I want candy". Efter en lovande karriär så började det gå utför för Aaron Carter. De sista åren i sitt liv var han beroende av droger. Bildkälla: Stella Pictures.

Rättsläkaren menade att Carter dog av en drogöverdos, men Aaron Carters mamma Jane Carter är inte lika säker, skriver Rolling Stone.

Jane slåss nu med näbbar och klor för att få polisen att utreda Carters död. Hon är besviken över att badrummet där han hittades död inte spärrades av och behandlades som en möjlig brottsplats.

"De utredde det aldrig som ett möjligt brott eftersom min son led av psykisk ohälsa och var beroende av receptbelagd medicin så tog dom den enkla vägen ut", skriver hon på Facebook.

Aaron Carters hem spärrades av. Bildkälla: Stella Pictures.
Aaron Carters kropp bärs ut på bår. Bildkälla: Stella Pictures.

Jane delar nu med sig av aldrig tidigare visade bilder från platsen där Aaron Carter hittades död. 

De visar ett badkar fyllt med grönt vatten och avföring på golvet. Hon vill att hela världen ska se bilderna, så att hon och Aarons fästmö Melanie Martin äntligen ska få veta vad som hände med deras Aaron.

Jane berättar att hon har stöd från resten av Aarons familj, nära och kära att visa bilderna.

"Vi vill ha svar. Vi vill ha rättvisa. Det finns människor som måste stå till svars", skrev Jane i inlägget på Facebook.

Jane skriver att Aaron levde under dödshot, och att det fanns många människor som gjorde hans liv miserabelt.


Aaron Carter skickade sms till knarklangare innan sin död

Aarons fästmö Melanie Martin och hans mamma Jane har en teori om hur det gick till när Aaron dog, skriver Page Six.

Aaron Carter missbrukade droger i många år. Bildkälla: Stella Pictures.

En sms-konversation har hittats på Carters mobiltelefon som visar hur han skrev med en knarklangare, som skrev att Carter var skyldig honom 8 000 kronor för droger. I det sista meddelandet frågade Aaron sin langare om han var hotad.

Konversationen har nu fått Melanie och Jane att tro att Aaron Carter mötte upp knarklangaren och fick en drog som slutligen dödade honom.

Aaron Carter blev 34 år gammal.  

Här kan du läsa mer om Aaron Carter och hans sista tid i livet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!