Carolina Gynning och Viktor Philipson
Carolina Gynning är i Mexiko – utan Viktor. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Storbråk på Carolina Gynnings Instagram efter frågan om Viktor: "Vad är ditt problem?"

Carolina Gynning och hennes döttrar befinner sig i Mexiko på en härlig semester. Men någon som saknas på resan är Viktor Philipson.


I början av april 2019 började Carolina Gynning, 44, att dejta Viktor Philipson, 37. I sin podcast "Gynning och Berg – Hittar sig själva" så berättade Gynning att hon var så kär att hon gick på moln.

"Du gör mig så extremt lycklig, Hade inte ens kunnat drömma om att hitta någon som dig", skrev Carolina om sin kärlek då.

I juni 2021 föddes Viktors och Gynnings dotter Vilda. Gynning har även döttrarna Alicia och Adele från sin tidigare relation med Alexander Lydecker.

Den som följer Gynning på Youtube vet att hon och Viktor då och då spelar in väldigt underhållande och populära vloggar från sina resor. Men nu var det ett par månader sedan som Viktor syntes i hennes videos, och även på Instagram var det flera månader sedan som Gynning la ut en bild på paret på "main".

Viktor Philipson och Carolina Gynning har varit ett par sedan 2019. Bildkälla: Stella Pictures.

Carolina Gynning är i Tulum – utan Viktor

I skrivande stund befinner sig Gynning i det soliga paradiset Tulum i Mexiko. Med på den härliga semestern är även Carolinas döttrar och Carolinas mamma. 

På Instagram har Carolina uppdaterat följarna med underbara bilder från det turkosglittrande havet, pärlvita stränderna och vajande kokosnötspalmerna.

Men Viktor Philipson lyser med sin frånvaro.

Viktor och Carolina är särbos. Bildkälla: Stella Pictures.

Något som nu har fått flera av Gynnings följare att undra var han har tagit vägen. I kommentarsfältet på Gynnings Instagram så trillar det nu in frågor från nyfikna prickar – och en del följare har till och med hamnat i luven på varandra...

Carolina Gynnings följare är väldigt nyfikna på vart Viktor har tagit vägen. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Därför är inte Viktor Philipson med på resan

Gynning själv har inte svarat på fansens frågor, men när Viktor fyllde år den 4 mars så la hon ut en bild på honom och skrev att de skulle fira honom när de kom hem.

När tidningen Hänt nyligen hörde av sig till Viktor för att fråga varför han inte var med Gynning och gänget i Mexiko så svarade han mejlledes:

"Allt är som vanligt. Jag föråt mig på Mexicos all-inclusive bufféer förra året. Du vet, 35 grader varmt och totalt proppmätt på ett enormt vattenland med 3 små Gynning och två stora. Det är en rysare".

Här kan du läsa mer om Carolina Gynning – hennes skönhetsoperationer, konsten, den otroliga karriären, kärlekslivet och familjen.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!