Carolina Gynning till attack mot Zlatan
Carolina Gynning berättar nu att hon var kär i Zlatan. Men känslorna svalnade... - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Carolina Gynnings känga till Zlatan: "Där föll han mycket i mina ögon"

Carolina Gynning berättar nu att hon tidigare var kär i Zlatan Ibrahimović – men att en speciell sak fick hennes känslor att svalna. – Där föll han mycket i mina ögon, säger Gynning.


Carolina Gynning, 44, är inte rädd för att säga vad hon tycker om det mesta, och hon sätter ofta ner foten när hon tycker att det behövs. 

Den senaste tiden har Gynning mötts av en del kritik för sin mer vågade konst, och hon förlorade även 1 000 följare efter ett samarbete som inte föll i god jord hos följarna.

Gynning är inte direkt en blyg viol, och genom åren har hon då och då bjudit på lite mer avklädda bilder. När hon år 2018 kallades för en "dålig förebild" efter att ha lagt ut lite avklätt på Instagram, så svarade Gynning.

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

"Ingen kritiserar Zlatan när han lägger upp sådana här bilder. Är Zlatan också en dålig förebild – han lägger ofta ut lättklädda bilder? Varför går kvinnor på andra kvinnor så här, det är knappast någon man som kallat mig dålig förebild", skrev hon då, något som Expressen då skrev om.

Carolina Gynning till attack mot Zlatan

Och Gynning har helt rätt – Zlatan är inte någon pryd pistill på Instagram. Hans 56 miljoner följare får då och då ta del av lite mer lättklädda bilder, mest från gymmet.

En specifik sak som Gynning nu har uppmärksammat är Zlatans intima tatueringar. I podden "Gynning & Berg – Hittar sig själva" så berättar Gynning mer om chocken efter att hon såg Zlatans tatueringar...

Zlatan och Helena Seger till havs. Här skymtar en del av Zlatans rumptatuering. Bildkälla: Stella Pictures.

Carolina Gynning: "Jag var kär i Zlatan fram tills..."

– Zlatan har ju tatuerat sina rövskinkor nu. Det tycker inte jag om. Det tycker jag är så synd. Där föll han mycket i mina ögon, säger Carolina i podden.

Hon fortsätter:

– Skinkorna dom har han tatuerat stora mönster på. Ska man hålla på dom i en sex act?, Jag vill inte hålla på dom. Vem ska liksom hålla i dom? frågar sig Gynning.

Zlatan är täckt av tatueringar. Bildkälla: Stella Pictures.

Carolina och poddkollegan Carina Berg säger sedan i kör: Helena ja…

De syftar då på Zlatans flickvän Helena Seger.

– Hur vet du om det här med Zlatans rövskinkor?, frågar sig sedan Berg nyfiket.

Gynning berättar att hon har sett tatueringarna i tidningen.

– Jag tycker det var synd, för jag var kär i Zlatan fram tills att den här tatueringen infann sig. Tyvärr, avslutar Gynning.

Zlatan är inte längre föremål för Carolina Gynnings kärlek...Bildkälla: Stella Pictures.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/