Fröken Snusks nya bolag
Följarna reagerar på Fröken Snusks nya bolag... - Foto: frokensnuskofficial/Instagram

Fröken Snusk blir hånad på sociala medier: "Hur svårt ska det va!"

Tidigare under året annonserade Fröken Snusk att hon skulle släppa ett snus för sina fans men nu börjar folk reagerar på namnvalet...


Ingen har nog missat epa-drottningen Fröken Snusk, 19. Hon har nämligen fått hela svenska folket att undra vem som gömmer sig under masken. Expressen utnämnde under gårdagen Fröken Snusk som en av årets kvinnor och kom på sjätte plats. Epa-dunk har under åren växt och Fröken Snusks låtar har absolut varit en stor del av den växande populariteten. 

Rasmus Gozzi, producerade och skrev låten "Rid mig som en dalahäst" som blev Fröken Snusks genombrott. Låten släpptes under september 2022 och har idag över 31 miljoner lyssningar på Spotify. 

Fröken Snusks nya satsning får kritik

I en artikel hos Nyheter24 har vi fått ta del av mer information om Fröken Snusks nya bolag. Det är ett tobaksfritt nikotinsnus som kommer heta Fröken Nikotin och kommer erbjuda tre olika smaker, coconut, energy och mint, i olika styrkor. 

Frökens Nikotin har även fått ett eget Instagramkonto där de annonserar att dosorna snart kommer släppas inom en snar framtid.

Däremot har flera haft åsikter om namnet på Frökens Nikotin. På twitter skriver flera användare att Fröken Snusk missade en stor chans med namnet på hennes produkt. 

En del jämför med snackisen när Tracadero släppte Trocadero utan socker och döpte den till Tracadero Zero, i stället för Trocazero.


Flera är upprörda över namnvalet. Bildkälla: Twitter

Eftersom att vita nikotinpåsar inte är snus får inte produkten heta Fröken Snus, även fast det hade låtit bättre. Vilket namn hade ni velat att Fröken Snusks snus fick?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!