Antonija Mandir
Antonija Mandir visar sin utseendeförändring på Instagram. - Foto: Stella Pictures, Instagram/aantonijamandir. Bilden är ett montage.

Antonija Mandir chockar med sitt nya utseende: "Jag störde mig så mycket, förlåt..."

Antonija Mandir rörde upp känslor hos sina Instagramföljare efter att ha lagt ut en bild som visade hennes senaste skönhetsförändring.


Antonija Mandir, 27, är en av Sveriges största influencers. På Instagram har hon över 320 000 följare, och på både TikTok och Youtube har hon ytterligare 600 000 följare. 

Ja, Antonijas rättframma stil och speciella humor går minst sagt hem i stugorna, och många är det som uppskattar hennes öppenhet.

Att influencerprofiler och kändisar opererar sig och till exempel gör bröstförstoringar eller rumpförstoringar som brazilian butt lifts är ingen hemlighet. Men få är det som berättar öppet om det.

Antonija Mandir har berättat om sin bröstoperation

En av de som – till skillnad från majoriteten av andra svenska influencers – faktiskt valt att vara öppen med sina skönhetsingrepp är just Antonija Mandir.

Förutom att hon gör fillers i läpparna så har hon även opererat brösten.

– Jag ville göra mina bröst sen jag var 18. Jag hade inga facking bröst, sa Antonija i en vlogg som hon spelade in ett och ett halvt år efter bröstförstoringen.

Antonija Mandir. Bildkälla: Stella Pictures.

I vloggen berättar hon att hon innan operationen var så nervös att hon höll på att ”skita på sig”. När hon vaknade upp efter operationen var hon chockad och hade väldigt ont.

Antonija berättar att hon betalade varenda krona av operationen själv och att det inte var något samarbete.

Nya bilden på Antonija Mandir skapade kaos i kommentarsfältet

Men nu visar Antonija upp en annan skönhetsförändring hon testar på – och den är inte lika permanent som en bröstförstoring.

Nej, Antonija valde att lägga ut två bilder på en ny frisyr hon testade på. 

Hon passade på att fråga följarna vad de tyckte om hennes "nya" look och kommentarerna strömmade genast till från bägge läger. Flera fans menade att Antonija passade fantastiskt fint i den nya frisyren, men andra var inte lika sålda...

"Diss", "WLA DOM SOM SÄGER ATT DET ÄR SNYGGT DOM LJUGER" och "Nej. Alltså nej, störde mig så mycket förlåt" var några reaktioner.

Väldigt många fans hyllade Antonijas nya look, men andra var inte lika övertygade. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Något som står klart är i alla fall att Antonija själv verkar gilla frillan, då hon på Instagram Story synts i den under dagen. 

Här kan du läsa mer om Antonija Mandir – hennes karriär, pengar, kärleksliv och skönhetsingrepp.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!