Svenska kvinnor som opererat brösten
8 kända svenska kvinnor som opererat brösten. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

8 svenska kändisar som opererat brösten: "Dom var jävligt dyra"

Antonija Mandir, Carolina Gynning, Margaux Dietz och Alice Stenlöf är bara några av de 8 svenska kända kvinnor som har opererat sina bröst.


Carolina Gynning, Alice Stenlöf, Paow och Margaux Dietz har alla något gemensamt – utöver att de är några av Sveriges mest kända influencers då. 

De har nämligen alla varit öppna med att de opererat sina bröst större. Men de är inte ensamma. Nyheter24 har tagit reda på vilka andra svenska kändisar som har gjort bröstoperationer.

Carolina Gynning om bröstoperationen: "Jävligt dyra"

Carolina Gynning har opererat sina bröst flera gånger under åren. I fjol berättade Gynning om den senaste bröstoperationen.

– Dom var jävligt dyra. Man är nöjd med sitt köp. Jag är nöjd, men jag kände ju direkt att dom hade kunnat vara dubbelt så stora. Men nu är det så här, berättade Carolina i sin podd "Gynning & Berg – hittar sig själva" som hon har med vännen Carina Berg, 44.

Vad Carolinas nya bröst kostade avslöjade hon inte, men Carolina har berättat att hon gjorde dom på Akademikliniken, och där kostar en bröstförstoring mellan 45 000 - 84 000 kronor.

Carolina Gynning efter sin senaste bröstoperation. Bildkälla: Stella Pictures.

Alice Stenlöf bekräftade bröstoperationen på Instagram

Influencerprofilen Alice Stenlöf har nästan en halv miljon följare på Instagram, och utöver sitt vloggande på Youtuebe och uppdateringarna på sociala medier så driver Alice även klädmärket A-DSGN. 

Alice Stenlöf har berättat att hon gör Botox i ansiktet för att få hennes spända käkar att slappna av. Men det är inte det enda ingrepp hon har gjort. 

Alice Stenlöf före sin bröstoperation. Bildkälla: Stella Pictures.

I september 2021 gick Alice ut och berättade att hon opererat sina bröst större. Under en frågestund fick Alice frågan om hon opererat brösten.

"Ja det har jag!", svarade då Alice på en fråga om hon gjort en bröstoperation. 

Alice Stenlöf bekräftade sin bröstoperation under en frågestund på Instagram. Bildkälla: Instagram/alicestenlof

Därför höll Bianca Ingrosso sin bröstförstoring hemlig

Hösten 2022 så tisslade och tasslades det länge om att Bianca Ingrosso skulle ha opererat brösten. Detta då på kort tid såg betydligt mycket större ut, något som hennes följare var snabba med att uppmärksamma. 

I flera veckor bombaderades Biancas Instagram med frågor från följarna om bröstoperationen, och slutligen gick Bianca ut och bekräftade det som följarna redan misstänkte.

I en vlogg berättade Bianca att beslutet var något hon fundera på i flera års tid och inte något hon gjorde spontant. Hon berättade även mer om varför hon håll ingreppet hemligt så länge – det kan du läsa mer om här.

Bianca gjorde sin bröstoperation på Victoriakliniken i Saltsjöbaden hos Doktor Charles Randquist. Det är även han som gör fillers i Biancas läppar och Botox i hennes panna en gång per år.

På Victoriakliniken kostar en bröstförstoring från 65 000 till 120 000 kronor, beroende på vad som ska göras och hur omfattande ingreppet är. En bröstförstoring med kroppseget fett kostar till exempel från 65 000 kronor, medans en bröstförstoring och ett stort lyft börjar på 120 000 kronor. Exakt vilket ingrepp Bianca gjorde berättar hon inte.

Bianca Ingrosso före och efter sin bröstoperation. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Paulina "Paow" Danielsson har gjort sina bröst två gånger

Att dokusåpaprofilen Paulina "Paow" Danielsson gillar att operera sig är nog ingen större hemlighet. 

Hon har bland annat gjort brazilian buttlift, trådlyft i ansiktet och fillers i läppar, kindben och haka. Hon har även opererat näsan flera gånger och lyft ögonen med så kallad "fox eye"-teknik. När Paow och tidigare pojkvännen Alexander Zobel slipade ner sina tänder och sedan satte på tandkronor så blev det genast skriverier. Utöver det så har Paow hunnit med två bröstoperationer.

Paow före och efter sina bröstoperationer. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Julia Franzén har opererat brösten och näsan

Programledaren och influencern Julia Franzén har alltid varit öppen med de skönhetsingrepp hon har gjort.

– Jag har ju gjort lite allt möjligt, både fillers och opererat mig, men jag känner att det är någonting jag står för och gärna pratar öppet om, så det får ni fråga hur mycket ni vill om, har hon tidigare berättat i en frågestund på Instagram.

Julia har själv berättat på Instagram att hon har opererat brösten och näsan, men hon gör även fillers och Botox på regelbunden basis.

Julia Franzén före och efter sina ingrepp. Bildkälla: Julia Franzén, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Antonija Mandir: "Jag hade inga facking bröst"

Influencern och Youtube-profilen Antonija Mandir har även hon alltid varit öppen mot sina följare angående de skönhetsingrepp hon har valt att göra. Förutom att hon gör fillers så har hon även opererat brösten.

– Jag ville göra mina bröst sen jag var 18. Jag hade inga facking bröst, sa Antonija i en vlogg som hon spelade in ett och ett halvt år efter bröstförstoringen.

I vloggen berättar hon att hon innan operationen var så nervös att hon höll på att ”skita på sig”. Och när hon vaknade upp efter operationen var hon chockad och hade väldigt ont.

Antonija berättar att hon betalade varenda krona av operationen själv och att det inte var något samarbete.

Antonija Mandir. Bildkälla: Stella Pictures.

Felicia Aveklew: "Jag har betalat för mina läppar och bröst"

Makeup-artisten och influencern Felicia Aveklew har även hon varit öppen med sin bröstoperation, och hennes följare uppskattade att Felicia var ärlig från början med sitt ingrepp. 

"Annars går man hemma och känner att man själv inte räcker till!" och "Personligen så anser jag att det är bäst om personer som gör ingrepp faktiskt är öppna med att de har gjort ingrepp, delvis för att inte unga personer ska tro att alla föds med "de" brösten eller "den" rumpan osv" var några reaktioner.

Felicia Aveklew. Bildkälla: Stella Pictures.

Felicia berättar att hon hade funderat på bröstoperationen i över fyra års tid, och att det inte var något hon gjorde lättvindigt. Själva processen med konsultation och tidsbokning tog ungefär ett år.

– Jag har betalat för mina läppar och mina bröst. Jag vill inte skapa någon bild av att det här är hur en naturlig person ser ut. För ofta krävs det många ingrepp och operationer för att nå ett visst utseende, säger hon i sin vlogg.

Margaux Dietz tvingades ta ut sina farliga implantat 

För över 10 år sedan opererade Margaux Dietz sina bröst större. Men i januari 2022 gick Dietz ut och berättade att hon var tvungen att ta ut implantaten då de var farliga och kunde vara cancerframkallande.

Margaux berättade i vloggen att hon funderade på operationen i många år innan hon genomförde den.

Margaux Dietz hade implantat i 10 års tid. Här på Elle-galan innan hon tog ut implantaten. Bildkälla: Stella Pictures.

– Det var verkligen ett beslut som jag funderade på hur länge som helst. Det var ganska snabbt efter att jag fick några av mina första löner som jag sparade ihop till att ändra på brösten, berättade hon då.

Att ta ut implantaten var tufft för Dietz, och hon var bestört över att ingen hade kontaktat henne och sagt att hon skulle ta ut implantaten då de var farliga.

– Jag är faktiskt väldigt upprörd över att ingen har hört av sig och sagt att jag måste ta ut dom, det känns ju helt sjukt att ingen har gjort det. Jag har ju ammat med dom, ja ni fattar, sa Dietz i en vlogg då.



/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

2 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...