Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso la ut en bild på sin nya macka, och följarna blev genast sugna... - Foto: Stella Pictures, Instagram/oliveringrosso. Bilden är ett montage.

Oliver Ingrosso chockar med sin nya macka: "Tänkt på det i flera år..."

Oliver Ingrosso har en ny rätt på sin restaurang Olli – och både hans följare och familj verkar redan besatta av den spännande kombinationen...


Oliver Ingrosso, 33, driver den omåttligt populära krogen Olli som hyllats av både recensenter och gäster. Olivers syskon Bianca och Benjamin Ingrosso lägger ofta ut bilder på olika maträtter från Olli, och det är något som brukar få det att vattnas i munnen på följarna.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Katrin Zytomierska försökte haffa ett bord på Olli. Något som inte visade sig vara det lättaste. Hur det hela slutade kan du läsa mer om här.

Oliver Ingrosso om nya receptet: "Något jag tänkt på i flera år..."

Den som följer antingen Oliver Ingrosso eller hans restaurang på Instagram fick sig nog en smärre chock tidigare i veckan. Han avslöjade nämligen vad som blir "veckans macka" på krogen, och inte var det direkt ost, skinka och en bit paprika som stod på menyn....

"Något jag tänkt på i flera år men aldrig gjort. Som bara borde vara jävligt gott enligt all logik. En klassisk svensk köttbullar och potatispuré fast i ett smörstekt hamburgar briochebröd", skriver Oliver på Instagram.

Oliver Ingrossos macka...Bildkälla: Instagram/oliveringrosso

I kommentarsfältet strömmar reaktionerna in, och både hans mamma Pernilla Wahlgren och pappa Emilio Ingrosso tycks vara sålda på idén. Även Olivers lillebror Benjamin Ingrosso verkar imponerad av den speciella smakkombinationen.

Familjen Ingrosso reagerade på Olivers nya recept. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Andra reaktioner på köttbulleburgaren är "Gud vad gott", "Toppen" och "Sinnes det bästa av 2 världar!" var andra kommentarer som trillade in.

Benjamin, Bianca, Oliver, Pernilla och Theo. Bildkälla: Stella Pictures.

Här kan du läsa mer om Oliver Ingrosso – om hans karriär, privatliv och mycket mer.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!