Pernilla Wahlgrens ord om Paulina "Paow" Danielsson
Pernilla Wahlgrens ord i podcasten om Paulina "Paow" Danielsson. - Foto: kattpaow/Instagram och Anders Wiklund/ TT

Pernilla Wahlgrens ord om Paulina Danielsson ingrepp: ”Mycket snack...”

I det senaste poddavsnittet av "Wahlgren & Wistam" börjar diskussionen om olika ingrepp för underlivet och kom snabbt in på dokusåpaprofilen Paow...


Under förra veckan fick vi vet att Pernilla Wahlgren, 55, kommer att bli farmor till sitt första barnbarn av sitt äldsta barn Oliver Ingrosso, 33. Olivers flickvän Zoe-Fay Brown har nämligen blivit gravid efter en tid tillsammans. 

I podcasten “Inga Beiga Morsor”, som influencern Ellinor Löfgren och Olivers bästa vän Melina Criborn, har tillsammans, avslöjade Oliver nyheten och berättade om sin glädje inför framtiden.

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller. Jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, säger han i podden.

Pernilla Wahlgren diskuterar Paulina Danielssons operation

I det senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren & Wistam", som Pernilla har tillsammans med Sofia Wistam, 56, börjar podd-duon diskutera det nya fenomenet "snipp-sauna". Sofia berättar för Pernilla hur det går till och hur bra det hade varit för Pernilla som har problem med vallningar. 

Pernilla börjar dock tänka på något annat hon har läst om. Hon har nämligen läst om Paulina "Paow" Danielssons, 29, som gjort en underlivsoperation.

– Annars har det varit väldigt mycket snack om Paow, den gamla influcencern. Hon hade ju åkt iväg till ett land och gjort eller lyft fittan. Ett fitt-lyfft tror jag att hon har sagt att det var, säger Pernilla.

Sofia och Pernilla börjar skratta och Sofia påpekar att det hade inte varit fel. Pernilla däremot tycker att snipp-sauna låter trevligare.

– Då känns det ju enklare att köra snipp-sauna, säger Pernilla.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!