Pernilla Wahlgrens dyra inköp till huset
Pernilla Wahlgren avslöjar ett av de dyraste köpen till lägenheten. - Foto: Claudio Bresciani/TT och Anders Wiklund/ TT

Så mycket kostar detaljen i Pernilla Wahlgrens hem: "Dyrare än vad jag hade tänkt mig..."

Att Pernilla Wahlgren har flyttat in i sitt stora hus på Lidingö har ingen missat. Nu avslöjas kostnaden på det lyxiga föremålet i hemmet.


Under hösten 2021 påbörjades bygget av Pernilla Wahlgrens, 55, nya hus på Lidingö, Stockholm. Sedan dess har Pernillas följare fått följa med på husets resa på Instagramkontot @villa_wahlgren.

Under resans gång har Pernilla sålt sitt gamla hus på Lidingö och bott i bott i dottern Bianca Ingrossos, 28, lägenhet på Östermalm, Stockholm, vilket tittarna har fått se i realityserien Wahlgrens Värld. Men under vintern 2022 var drömhuset klart och Pernilla, Christian Bauer, 56, och Theo Wahlgren, 16, kunde flytta in. 

Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren planerar ett stort inköp till huset

I det senaste avsnittet av Wahlgrens Värld får vi följa med Pernilla och Benjamin Ingrosso, 25, när de ska kolla på en flygel för Pernillas hem. 

– Jag ska flytta in i mitt nya hus tillsammans med Christian och Theo. Men trots detta så vill jag ha ett rum där Benjamin, mitt lilla favoritbarn, kan komma hem, slå sig ner vid sin flygel och sätta sig och spela, säger Pernilla i avsnittet.

Benjamin testar en flygel under senaste avsnittet av Wahlgrens Värld. Bildkälla: Discovery+

Väl inne i butiken får dock Pernilla reda på priset för en äkta flygel. I avsnittet får hon nämligen veta att flygeln kostar cirka 400 000 kronor till skillnad från elflygeln som kostar runt 60 000. Hon säger i avsnittet att det kom som en chock.

– Det var en liten chock, det var lite dyrare än vad jag hade tänkt mig. Så nu känner jag såhär, kanske ska försöka övertala honom om att vi köper en elflygel i stället. 

Pernilla Wahlgrens dyra detalj i hemmet

Något vi har fått se sedan Pernilla flyttade in i sitt nya hus är flygeln som står nedanför hennes kök. Under julen fick Benjamin spela på sin alldeles egna flygel för första gången vilket dokumenterades på Pernillas Instagram.

Benjamin får testa flygeln för första gången i Pernillas hus. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Flygen är inköpt från märket Yamaha men något pris vet vi inte exakt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?