Carolina Gynning
Carolina Gynnings bild får följarna att rasa. - Foto: Henrik Montgomery/TT och Stella Pictures/ddp/abaca press

Följarna rasar över Carolina Gynnings bild: "Riktigt jävla korkat"

Carolina Gynning väcker ständigt reaktioner i kommentarsfälten och under påskhelgen hände det igen. Carolinas matregler får nämligen följarna att koka...


Under påskhelgen var det flera svenska profiler som delade med sig av sina firanden och bjöd in följarna till helgens bravader. En av dem var Carolina Gynning, 44, som under helgen bjöd på både högt och lågt på sitt Instagramkonto.

Följarna fick följa med Carolinas konstutställning och ett tårtkalas som väckte starka reaktioner i Carolinas kommentarsfält. Tårtan föreställde nämligen ett kvinnligt underliv.

Carolina Gynning lägger upp bilder på Viktor Philipsson

Under påskhelgen bjöd Carolina dessutom på ett bildspel på hennes pojkvän Viktor Philipsson. Tidigare har följarna varit oroliga över att paret hade avslutat relationen. I det senaste Instagraminlägget kommenterar följarna och är lättade över att se dem tillsammans igen.

Påskinläggen fick följarna att både hylla och kritisera Carolina, men utöver de ovannämnda inläggen var det en annan bild som väckte starka reaktioner i kommentarsfältet.

Carolina Gynnings uttalande om matförbud får följarna att reagera

Under helgen publicerade Carolina en bild när hon stod framför spegeln. I bildtexten skrev hon att det var svårt att undvika socker och kolhydrater under påsk men att allt handlade om att ha rätt inställning.

"Det krävs styrka för att motstå socker och gluten under påskhelgen men om du intalar dig själv att DU KAN GÖRA DET så kommer du det utan några problem."

I kommentarsfältet reagerade dock Carolinas följare på hennes text och matregler...

Flera följare reagerar på Carolinas uttalande. Bildkälla: carolinagynning/Instagram

Följarna reagerade starkt på texten och ifrågasatte Carolinas syn på mat och hennes kropp. Carolina har inte svarat på kommentarerna. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!