Carolina Gynning och Viktor Philipson
Carolina Gynning avslöjar med en Instagramstory sanningen om relationen med Viktor Philipson. - Foto: Fredrik Sandberg/TT och Jonas Ekströmer/TT

Nu berättar Carolina Gynning vad som hänt med Viktor: "Han har..."

Under resan till Mexiko undrade följarna var Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipson var. Nu har Carolina avslöjat sanningen...


Under sportlovet åkte Carolina Gynning tillsammans med sin mamma och sina tre barn till soliga Mexiko. Där tillbringade familjen cirka två veckor i paradiset och följarna fick hänga med på resan genom sociala medier.

Något som förvånade följarna var dock att Carolinas pojkvän Viktor "Nishti" Philipson inte sågs till på några bilder. Paret brukar resa tillsammans och dokumentera detta på sociala medier, men denna gång var bilderna enbart på henne själv och barnen. 

Carolina Gynnings kommentarsfält exploderade

Carolina och Viktor träffades 2019 och fick barnet Vilda tillsammans 2021. Att Viktor syns på Carolinas sociala medier är inget som är oväntat för följarna. Däremot reagerade de när han inte sågs till under resan till Mexiko.

Carolina Gynnings kommentarsfält blev överflödat om kommentarer angående hennes relation till Viktor. Bildkälla: carolinagynning/Instagram

Viktor Philipsons svar om relationen till Carolina Gynning

Carolina svarade aldrig på kommentarerna utan lämnade läsarna till att spekulera. I en tidigare artikel nämndes det att Hänt hörde av sig till Viktor och frågat varför han inte var med på resan, vilket han svarade på i ett mail.

"Allt är som vanligt. Jag föråt mig på Mexicos all-inclusive bufféer förra året. Du vet, 35 grader varmt och totalt proppmätt på ett enormt vattenland med 3 små Gynning och två stora. Det är en rysare".

Följarna är oroliga över Viktor Philipson och Carolina Gynnings relation. Bildkälla: Stella Pictures

Under gårdagen publicerade Carolina en story som möjligtvis skulle få följarna att sluta fråga om var Viktor är. Carolina lägger nämligen ut en bild på Viktor under promenad på Stockholms gator, gåendes med en barnvagn.

Carolina Gynnings berättar i sin Instagramstory om relationen till Viktor. Bildkälla: carolinagynning/Instagram

Till bilden skriver Carolina en text och påpekar följarnas oro om Viktors del i hennes liv.

"Många har undrat var Nichti tagit vägen han har öppnat hunddagis för pomeranians på reservatet".

Möjligtvis blir följarna lugna nu efter Carolinas uppdatering.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!