Camilla Läckberg och Khadija Mohamud.
Camilla Läckberg och Khadija Mohamud. - Foto: Claudio Bresciani/TT, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Camilla Läckberg hänger ut rasist med namn: "Herregud..."

Camilla Läckberg såg rött av kommentaren som kocken och kokboksförfattaren Khadija Mohamud fick på sin Instagram. Då tog Camilla saken i egna händer.


Den svenska deckardrottningen Camilla Läckberg, 48, är inte rädd för att säga vad hon tycker och tänker om saker och ting. Genom åren har hon bland annat hamnat i heta diskussioner med bland andra Sigge Eklund, Leif GW Person, Little Jinder och Ulf Lundell.

Det bråkade Camilla Läckberg och Sigge Eklund om

Camilla Läckberg skrev att hon inte trodde på Amber Heard efter att Amber anklagat Johnny Depp för misshandel. Sigge Eklund kallade då Camilla Läckbergs uttalande för "stendumt".

Det infekterade bråket mellan Camilla och artisten Ulf inleddes med att Ulf kallade Läckbergs böcker för "litterär komposthög". Hur Camilla hämnades kan du läsa mer om här.

Ulf Lundells och Camilla Läckbergs infekterade bråk har pågått i flera år. Bildkälla: Stella Pictures.

Att Camilla inte är rädd för att svinga mot andra kändisar i Sverige är ingen hemlighet, och även artisten Little Jinder har mötts av svidande kritik från Läckberg. 

Jinder kontrade då med att Läckberg inte borde använda sina "1 miljard följare till att hänga ut en annan kvinna som dålig feminist". Jinder skrev även att Läckberg kanske borde "köpa en hjärncell eller två för sina bokmiljarder", något som Elle då rapporterade om.

Little Jinder tyckte att Camilla Läckberg skulle "köpa en hjärncell eller två". Bildkälla: Stella Pictures.

Camilla Läckberg hänger ut rasist på Instagram

Men i veckan var det inte en annan kändis som väckte agg hos Camilla Läckberg. Istället var det en följare som skrev otäcka rasistiska kommentarer som fick sig en släng av Läckberg-sleven.

Kocken och kokboksförfattaren Khadija Mohamud har över 62 000 följare på Instagram, och där uppdaterar hon med suktande matlagning från bland annat det somaliska köket.

Men under torsdagen delade Khadija med sig av en fruktansvärt obehaglig kommentar innehållande n-ordet son hon fått från en man på Instagram.

Khadija Mohamud. Bildkälla: Stella Pictures.

"Here we go again", skrev Khadija till skärmdumpen som visade mannens kommentar.

Khadija Mohamud visade en kommentar hon fått. Bilden är censurerad av Nyheter24. Bildkälla: Instagram/khadijaskitchen.se

Camilla Läckberg var inte sen att reposta inlägget, och Camilla la då till en känga riktad mot rasist-trollet, samtidigt som hon även taggade honom i sitt inlägg.

"Herregud att det fortfarande FINNS såna här korkade, rasistiska, ouppfostrade människor som XXXX år 2023. Själv kan han ju inte ens stava ordentligt på svenska", skrev Camilla

Camilla Läckberg hängde ut rasisten på Instagram. Bilden är censurerad av Nyheter24. Bildkälla: Instagram/lackberg
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!