Lena Endré
Lena Endre gästade Nyhetsmorgon – och tittarna reagerade genast på en detalj... - Foto: Stella Pictures, TV4. Bilden är ett montage.

Kaos bland tittarna efter detaljen i bilden på Lena Endre: "Det enda man ser..."

Regissören och skådespelaren Lena Endre gästade Steffo Törnquist och Sofia Geite i Nyhetsmorgon i TV4 där hon berättade om sin stundande premiär på Dramaten. Följarna la snabbt märke till en sak som genast skapade en het debatt...


I söndags gästades Nyhetsmorgon i TV4 av skådespelaren Lena Endre, 67. Hon var på plats i studion för att prata om sitt nya projekt – nämligen monologen Vox humana på Dramatens stora scen.

I intervjun med programledarna Steffo Törnquist och Sofia Geite så berättade Lena mer om hur det kändes inför den stundande premiären.

– Den här veckan önskar man att man blir överkörd av en buss eller något, sa Lena Endré om sina premiärnerver i Nyhetsmorgon.

Lena Endré. Bildkälla: Ali Lorestani/TT Bild

Följarna i chock efter Lena Endrés skor

På Instagram delade Nyhetsmorgon med sig av en bild på Lena där de berättade att hon gästade studion. Reaktionerna lät inte vänta på sig – detta då följarna genast reagerade på Lenas skor.

I kommentarsfältet trillade reaktionerna snabbt in från följare som blev minst sagt besatta av Lena Endres skor. 

Andra följare var inte lika förtjusta i skorna. "Dojjorna liknar hästhovar", "Vad i allsindar har hon på fötterna???" och "Vad va det för några skor inte snyggt" var några reaktioner.

Men de allra flesta gick helt bananas över Lena Endrés lila kängor, och många var det som undrade var skorna kommer från och vad de kostar.

Lena Endres skor delade följarna i två läger. Många var det som fastnade för de coola kängorna, medan andra menade att skorna inte var någon hit. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Så mycket kostar skorna som Lena Endre bar i Nyhetsmorgon

"Såååå coola kängor" och "Så superhäftiga kängor var är de köpta??" var några frågor som trillade in.

De lila, glansiga kängorna som Lena Endré bar i Nymo kommer från det Stockholms-baserade märket EYTYS. Modellen heter Vertigo och om du vill köpa de snygga skorna så får du betala 5 000 kronor.

Och för den som inte vågar sig på den färgstarka varianten i magenta så finns Vertigo-skon även i svart...

Lena Endre är inte den enda i Nyhetsmorgon som har skapat ett mindre kaos efter att ha burit ett speciellt klädesplagg. Här kan du läsa mer om Jenny Strömstedts kappa som följarna blev helt galna i.


/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!