Camilla Läckberg rasar på Instagram
Camilla Läckberg lägger ut en ilsken Instagramstory. - Foto: Fredrik Sandberg/TT och Keith Rönnberg

Camilla Läckberg rasar på Instagram: “Så jävla dåligt”

Camilla Läckberg har haft en stökig vinter med mycket jobb och under gårdagen rann bägaren över på Instagram...


Under påskhelgen fick vi ta del av en avslappnad Camilla Läckberg, som berättade om sin lugna helg efter mycket jobb. Vi har både tagit del av att hennes dokusåpa "Strandhotellet" har släppts men att hon även har skrivit en bok. Camilla har nämligen, tillsammans med Henrik Fexeus, skrivit deras tredje bok “Mirage”, i deras bokserie. 

I söndags firades påskdagen med att Bianca Ingrossos talkshow "Bianca" sändes och en av gästerna var Camilla. Där fick deckardrottningen prata om sin dokusåpa "Strandhotellet" bland annat. Bianca tar upp recensionerna som kom efter serien släpptes och frågar hur det kändes för Camilla.

– Jag är van. Jag har befunnit mig i större delen av min karriär i den här liksom fåran av att folk gillar det jag gör men kritikerna är inte övertygade. Det är ju hela den där uppdelningen av finkultur och fulkultur, säger Camilla i intervjun. 

Camilla Läckberg rasar på sin Instagramstory

Men humöret räckte bara så långt. Under tisdagen publicerade Camilla en bild där hon berättade att hon hade en jobbig dag men att hon försökte se det ljusa i livet och berättar om att ett nytt avsnitt av "Strandhotellet" kommit ut.

Snabbt därefter publicerades en story som visade på något helt annat, nämligen en ilsken Camilla. Hon skulle få ett blombud av sin man Simon Sköld, men allt gick inte som det var tänkt. 

Camilla blev riktigt upprörd på Instagram under gårdagen. Bildkälla: lackberg/Instagram

Leveransen från ett blombud blev försenat och Camilla väljer att ryta ifrån på sitt Instagramkonto.

"När maken beställer blommor från @euroflorist kl 10 för leverans till mig idag - och 16.49 kommer det här meddelandet. Så jävla dåligt rent ut sagt!"

Vi får hoppas att Camilla får sina blommor under dagen och att hon är på bättre humör.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!