Åsa Ingrosso visar upp bilderna
Åsa Ingrosso visar upp bilderna på förstörda restaurangen. - Foto: Stella Pictures

Åsa Ingrosso visar bilderna på förstörda restaurangen: "Vandaliserat"

Åsa och Emilio Ingrosso har öppnat flera restauranger tillsammans. Däremot har de vid flera tillfällen råkat ut för vandalisering. Nu har det hänt igen.


Emilio Ingrosso började sin karriär som Pernilla Wahlgrens dansare och efter att de blev ett par blev det en enorm uppståndelse kring deras relation. Tillsammans fick de tre barn tillsammans, Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso.

Paret separerade efter mycket bråk vilket resulterade i en tuff skilsmässa. 

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso när de gifte sig 1993. Bildkälla: Mark Earthy/TT

2012 träffade Emilio sin fru Åsa Ingrosso och har tillsammans skapat, enligt deras inlägg på Instagram, ett harmoniskt och fridfullt liv tillsammans i Spanien. De har dessutom skapat ett flertal restauranger i både Spanien och i Sverige. 

Åsa Ingrosso delar med sig om brottet på restaurangen

Under söndagen publicerade Åsa på sin Instagram när hon och Emilio njöt av sin söndag på soliga Mallorca på deras restaurang La Perla. 

Däremot på måndagen möttes paret av en tråkigare syn när de anlände till restaurangen innan lunchöppningen. La Perla i Can Barbara hade tydligen blivit vandaliserad.

Åsa berättar på sin Instagram om vandalismen. Bildkälla: asaingrosso/Instagram

Åsa skrev en känslosam text om mötet av den förstörda restaurangen.

"Så var vi här igen!! Vi sliter så hårt för att ge våra gäster en fin upplevelse. Vi gör det för att vi älskar det vi gör. Så händer sånt här gång på gång både på Mallorca och på restaurangerna i Stockholm. Blir så trötta! 3 gånger har vi haft inbrott i Can Barbara och imorse var det dags igen. Så så ledsna. Inget stulet denna gång. "Bara" vandaliserat.

Detta är inte första gången Emilio och Åsas restauranger blivit vandaliserade berättade hon på Instagram och publicerade sedan flera bilder som visade på vad de hade gjort mot restaurangen.

Åsa visar på sin Instagram vad de hade gjort på restaurangen. Bildkälla: asaingrosso/Instagram
Bildkälla: asaingrosso/Instagram
Bildkälla: asaingrosso/Instagram
En av bilderna från Åsas Instagram. Bildkälla: asaingrosso/Instagram

På en av bilderna som Åsa publicerade på sin Instagramstory berättade profilen om att hon har fått flera frågor om vilka som utsätter dem för detta.

Under senaste uppdateringen förklarade Åsa vilka som brukar göra brotten. Bildkälla: asaingrosso/Instagram

I inlägget berättar hon att det är "fulla och påtända unga vuxna" som har gjort detta i Spanien.

"Detta sker av fulla och påtända unga vuxna som hänger nere i hamnen på helgerna. Ja vi har larm med video men det hjälper inte riktigt. När de är påverkade bryr de sig inte och även om polisen tar dem så är skadan redan skedd."

Hon fortsatte skriva om hur situationen ser ut i Sverige jämfört med Spanien och om när de kommer kunna öppna restaurangen.

"I Sverige är det uteliggare som vill inte och är oftast ute efter alkohol. Så himla tråkigt. Så mycket tid och pengar att återställa. Men ja, det kommer hinna bli klart till ikväll!"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!