Alice Stenlöf
Alice Stenlöf berättar om första natten med sin nya tjej. - Foto: Pontus Lundahl/TT Bild, Instagram/alicestenlof.

Alice Stenlöf om första natten med sin nya tjej: "La mig i sängen som..."

Alice Stenlöf är nykär. I podden "Vad fan hände?" berättar Alice att hon är förälskad i en tjej, och nu berättar hon mer om hur de träffades.


Alice Stenlöf dejtar en tjej

Alice Stenlöf, 26, är nykär. I sin podd "Vad fan hände?" som Alice driver med bästa vännen Klara Elvgren så avslöjar Alice att hon dejtar en tjej, något som i början kändes lite läskigt då hon inte tänkt innan att hon attraheras av tjejer.

– Men den här tjejen. Jag kunde inte sluta tänka på henne. Jag har träffat henne ute och tänkt "fett snygg", berättar Alice i podden.

Sedan har hon inte tänkt mer på det, då hon inte tänkt att hon dejtar tjejer. Men startskottet för att relationen fördjupades skedde under en festkväll i Göteborg, där de bägge var och festade på nattklubben Lounge(s).  

– Jag ville bara dansa runt henne. Hon är så cool du vet, berättar Alice.

8 svenska kändisar som opererat brösten: "Dom var jävligt dyra"

Alice Stenlöf. Bildkälla: Stella Pictures.

Alice Stenlöf: "Det är så underbart och läskigt" 

Alice berättar att det i början kändes lite läskigt, men att hon sedan insåg att hon är "weak för den här tjejen" och verkligen ville kyssa henne.

Så, hur gick det till när de gick hem ihop för första gången?

Jo, i podden berättar Alice att hon frågade tjejen om hon hade sin jacka, varpå tjejen svarade att den är i dj-båset. Alice stegade då dit, hämtade hennes jacka, tog henne i handen och sa "du ska med mig hem".

Alice Stenlöf berättar om sin nya kärlek. Bildkälla: Stella Pictures.

De gick upp till Alices hotellrum, och där la sig Alice "platt på sängen som en trädstam", något som hon har berättat för Klara.

– Jag hade absolut inget game. Det märks att jag inte dejtat någon på ett år, det märks att jag inte hade något move, säger Alice och skrattar.

– Sen den kvällen på Lounge så har vi suttit ihop. Vi har inte slutat hänga med varandra. Vi har umgåtts och lärt känna varandra. Jag har verkligen insett att jag tycker så mycket om henne. Och det är så underbart och läskigt och sjukt, berättar Alice i podden.

Här kan du läsa mer om Alice Stenlöf – hennes otroliga karriär, kärlekslivet och pengarna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!