Dennis Boelius fick känslor för en deltagare i Robinson
Dennis Boelius fick känslor för en deltagare i Robinson. - Foto: Skärmbild/TV4

Robinson 2023: Deltagaren avslöjar sanningen om Dennis Boelius: "Blev kär i mig..."

Robinson 2023 har bjudit på drama och intriger men nu har det avslöjats att kärlekskänslor dök upp hos Dennis Boelius under tiden på ön.


Snart är det dags för finalveckan av årets säsong av Robinson vilket har satt igång spänningen i gruppen. Under veckan tävlar deltagarna om att få immunitet och säkra sin plats i finalen samtidigt som de tävlar för sin egen överlevnad i tävlingen.

Under veckan kommer tre av dessa deltagare att behöva lämna tävlingen. Bildkälla: TV4

Under veckans tävlingar åker nämligen personen som förlorat ut ur tävlingen vilket förändrar spelreglerna. Plötsligt är pakterna och vänskaperna betydelselösa under tävlingarna.

Vänskaperna och pakterna prövas nu veckan innan finalveckan. Bildkälla: TV4

Oscar Hammarstedt var den första personen som vann immunitet under veckans första tävling, men vinsten bjöd även på två samtal hem. Då Oscar inte hade ett så stort behov av dem valde han att ge bort båda samtalen till två andra deltagare, Sophie Sörkvist och Elin Ambrosiani.

Elin och Sophie var överlyckliga efter att ha fått prata med sina familjer. Bildkälla: TV4

Dennis Boelius öppnar upp sig om sitt förflutna

Samtalen hem väckte känslor hos hela gruppen, men på olika sätt. Under gårdagens avsnitt visade Dennis Boelius en annorlunda sida jämfört med vad tittarna har fått se tidigare. Under säsongen har Dennis bjudit på en skämtsam karaktär som skulle bygga ett onanibås, men en annan sida av deltagaren dök upp igår.

Dennis öppnade upp sig om sin barndom. Bildkälla: TV4

Dennis berättade nämligen om sin uppväxt och att hans relation med sin familj är i dagsläget obefintlig.

– Jag kommer ifrån lite underklass. Det var väl misär med droger och alkohol. Jag flyttade hemifrån när jag var 15 år, soclya och studentkorridor och grejer. Den är så jävla komplex den där barndomen, men jag har funnit att jag ska hitta glädje i allt även om det är tufft istället för att gräva ned mig och lägga mig och dö, sa Dennis under avsnittet.

När gruppen pratade om längtan och saknaden efter sin familj förstod Dennis att han inte hade samma känslosamma tankar om situationen.

– Mina föräldrar har jag inte pratar med på flera år. Och även mina barn, jag har liksom inte någon vårdnad, sa Dennis.

Dennis delade även med sig om känslorna till Caroline. Bildkälla: TV4

Dennis Boelius känslor för Caroline Persson 

Under avsnittet får vi dessutom ta del av ett fint samtal mellan Dennis och deltagaren Caroline "Carro" Persson. Under säsongens gång har Dennis och Caroline blivit tajtare och samtalen djupare.

Caroline och Dennis blev nära under tiden i Robinson. Bildkälla: TV4

När Dennis och Caroline pratade om samtalen hem öppnade Dennis upp sig för henne och berättade om sina känslor, vilket han inte gör för så många.

– Jag tror kanske att det händer en på en miljard att jag träffar en människa som jag kan öppna mig fullt ut i alla fall. Carro är verkligen en utav dem, sa Dennis och forsätter.

– Det känns som stötvågar i hela kroppen när man träffar en person som henne. Det bara glittrar i hennes ögon när hon tittar på en. Jag vet inte hur man ska beskriva med ord, en helt underbar människa hon är. Kan vara en av de bästa människorna jag någonsin har träffat på.

Blickarna säger mer än ord. Bildkälla: TV4

Caroline Persson avslöjar sanningen om relationen till Dennis Boelius

För TV4 har nu Caroline berättat om hur relationen till Dennis ser ut. 

– Vi kom varandra jättenära där, speciellt på slutet. Han är så rolig, jag hade pojkvän då men jag märkte att han flirtade med mig i programmet. I efterhand har han sagt att han blev kär i mig, sa Caroline.

Dennis och Caroline har än i dag daglig kontakt. Bildkälla: TV4

Caroline berättade att de fortfarande har en relation till varandra i dag men enbart vänskaplig.

– Vi var mysiga och gosiga, men för mig var det bara vänskapligt. Men han sa att han ville bjuda mig på dejt i Sverige om jag inte hade haft pojkvän, sa hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!