Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso strålade på Polarpriset. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Benjamin Ingrosso gick på Polarpriset i långklänning: "Speciellt för..."

Benjamin Ingrosso dök inte upp i vilken gammal kostym som helst när Polarpriset gick av stapeln. Istället valde han en väldigt exklusiv långklänning...


Under tisdagen var det dags för Polarpriset på Grand Hotel. Under kvällen bjöds det på framträdanden från Daniela Rathana, Benjamin Ingrosso, Lisa Ekdahl och Anna Ternheim. Angélique Kidjo och Chris Blackwell belönades med pris som delades ut av kung Carl Gustaf.

 
Gräddan av den svenska musikeliten var på plats, precis som våra svenska kungligheter drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Sofia och prins Carl Philip.

På röda mattan – som faktiskt var svart – så syntes stjärnor som Deportees, Silvana Iman, Darin, Molly Sandén, Anna Ternheim, Niklas och Jenny Strömstedt. Flera var det som tagit ut svängarna när det kom till outfits, och en av dom var Benjamin Ingrosso som dök upp i en svart långklänning. Något vi inte är vana att se honom i.

Benjamin Ingrosso dök upp i långklänning. Bildkälla: Stella Pictures.

Benjamin Ingrosso berättar mer om sin klänning

För en reporter som för Polarprisets räkning intervjuade kändisarna på röda mattan så berättade Benjamin mer om sitt klädval.

– Senast jag var här var jag nio år gammal och hade precis köpt min kostym på H&M fem minuter innan. Nu är det nästan likadant. Jag kom precis ut ur duschen, så jag är lika stressad nu som jag var för femton år sedan, säger Benjamin.

Benjamin Ingrosso på Polarpriset i en specialdesignad klänning. Bildkälla: Stella Pictures.
Benjamin Ingrosso matchade med solglasögon från svenska Chmni och skot från Eytys. Bildkälla: Christine Ohlsson/TT Bild

För reportern berättade Benjamin mer om sin klänning.

– Det här är min stylist Dennis Brøchner som har gjort den här tillsammans med Oscar Jacobsson. Speciellt för den här kvällen och bara till mig, sa Benjamin om den exklusiva klänningen.

Yusuf Islam på plats när Benjamin Ingrosso sjöng Wild world

Under kvällen gjorde Benjamin Ingrosso en cover av Yusuf Islams (tidigare Cat Stevens, reds. anm) "Wild world", och en märkbart rörd Yusuf satt i publiken och såg ut att älska Benjamins cover.

Snyggt!

I podden "Sanning  & Konsekvens är poddtrion diskuteras det hela ytterligare. Avsnittet heter:

Alice Stenlöfs flickvän outas. Vi undrar en intim sak om Benjamin Ingrosso och vad fan hände med Biancas senaste…

Och det hittar du här:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!