Farah Abadi och Helle Schunnesson
Farah Abadi viskade något i Helle Schunnessons öra... - Foto: Johan Nilsson/TT Bild, Instagram/hesch

Det viskade Farah Abadi till reportern om hennes bröst: "Jag vill..."

Farah Abadi var en av gästerna på Elle-galan för ett par veckor sedan, och när hon sprang på reportern Helle Schunnesson så hade hon ett och annat att säga om Helles bröst.


I slutet av april arrangerade Elle den årliga Elle-galan som gick av stapeln på Grand Hotel i Stockholm.  På plats var svenska kändisar som bland andra Carolina Gynning, Bianca Ingrosso, Daniel Paris, Molly Sandén, prinsessan Sofia, prins Carl Philip och Oscar Zia.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på Elle-galan. Bildkälla: Christine Ohlsson/TT Bild

Mingelbilderna från den färgstarka och kändistäta galan har minst sagt engagerat, och mest reaktioner väckte nog Molly Sandén som förmodligen bar kvällens mest minnesvärda kreation.

Molly Sandén på Elle-galan. Bildkälla: Stella Pictures.

En av gästerna på Elle-galan var även Pernilla Wahlgren, som hade en oerhört hård kväll. Tillsammans med sin sambo Christian Bauer och barnen Bianca och Benjamin Ingrosso så drog hon till den exklusiva medlemsklubben Soho House på Östermalm i Stockholm. Och väl där, ja då somnade Pernilla.

– Det kan hända att jag blev tillsagd av en vakt att…"Här får du inte sitta och sova", berättade Pernilla i sin podd Wahlgren & Wistam.

Efter Elle-galan var det efterfest på Soho House. Bildkälla: Caisa Rasmussen/TT Bild

Helle Schunnesson intervjuade gästerna på Elle-galan

Journalisten och medieprofilen Helle Schunnesson, 32, är programledare för Kärleksrådet, som är eftersnack till programmet Gift vid första ögonkontaktet på SVT. Utöver det så jobbar Helle som redaktör på modetidningen Elle, och under Elle-galan så intervjuade hon kändisarna på festen.

På Elles TikTok så ligger det ute ett gäng klipp från festligheterna, och några av de som intervjuades av Helle var Tone Sekelius, Oscar Zia, Carolina Gynning, Cherrie och Miriam Bryant.

Även SVT-profilen och Mello-programledaren Farah Abadi var på Elle-galan, och nu har Farah delat med sig av ett något barnförbjudet klipp från kvällen.

Farah Abadi på Elle-galan. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

"Varför blir jag utsläppt hemifrån! LÅS IN MIG!", skrev Farah till klippet som visar hennes möte med Helle.

Farah Abadi till Helle Schunnesson: "Jag vill motorboata dig"

I klippet ses Farah storma fram till Helle och viska i hennes öra: "Jag vill motorboata dig".

– Jag kände att jag ville det. Jag fick en sån känsla, säger Farah.

Det skrev Farah Abadi till Zlatan efter hatstormen

Farah Abadi. Bildkälla: Nils Petter Nilsson/TT Bild

Helle ber Farah förtydliga vad hon just sa.

– Jag såg en bild på dig innan och när jag såg dina bröst så ville jag bara motorboata dig. Dom är så jävla goa. Dom är jättegoa, säger Farah om Helles bröst.

Farah Abadi och Helle Schunnesson på Elle-galan. Bildkälla: TikTok/ellesverige

Vad betyder det att motorboata?

Så, vad är då motorboating?

Ja, det innebär att man lägger sitt ansikte mellan en persons bröst samtidigt som man rör huvudet fram och tillbaka, och gör pruttljud, skriver tidningen Cosmopolitan.

Porrstjärnan Kelly Madison, som är känd för sina stora bröst, berättar för Cosmopolitan att hon tycker att det är lite lökigt att göra det, men att det är "en sexakt för killar som har en extrem bröstfetisch".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

2 timmar sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

2 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

2 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

3 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

3 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

3 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.