Farah Abadi och Helle Schunnesson
Farah Abadi viskade något i Helle Schunnessons öra... - Foto: Johan Nilsson/TT Bild, Instagram/hesch

Det viskade Farah Abadi till reportern om hennes bröst: "Jag vill..."

Farah Abadi var en av gästerna på Elle-galan för ett par veckor sedan, och när hon sprang på reportern Helle Schunnesson så hade hon ett och annat att säga om Helles bröst.


I slutet av april arrangerade Elle den årliga Elle-galan som gick av stapeln på Grand Hotel i Stockholm.  På plats var svenska kändisar som bland andra Carolina Gynning, Bianca Ingrosso, Daniel Paris, Molly Sandén, prinsessan Sofia, prins Carl Philip och Oscar Zia.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på Elle-galan. Bildkälla: Christine Ohlsson/TT Bild

Mingelbilderna från den färgstarka och kändistäta galan har minst sagt engagerat, och mest reaktioner väckte nog Molly Sandén som förmodligen bar kvällens mest minnesvärda kreation.

Molly Sandén på Elle-galan. Bildkälla: Stella Pictures.

En av gästerna på Elle-galan var även Pernilla Wahlgren, som hade en oerhört hård kväll. Tillsammans med sin sambo Christian Bauer och barnen Bianca och Benjamin Ingrosso så drog hon till den exklusiva medlemsklubben Soho House på Östermalm i Stockholm. Och väl där, ja då somnade Pernilla.

– Det kan hända att jag blev tillsagd av en vakt att…"Här får du inte sitta och sova", berättade Pernilla i sin podd Wahlgren & Wistam.

Efter Elle-galan var det efterfest på Soho House. Bildkälla: Caisa Rasmussen/TT Bild

Helle Schunnesson intervjuade gästerna på Elle-galan

Journalisten och medieprofilen Helle Schunnesson, 32, är programledare för Kärleksrådet, som är eftersnack till programmet Gift vid första ögonkontaktet på SVT. Utöver det så jobbar Helle som redaktör på modetidningen Elle, och under Elle-galan så intervjuade hon kändisarna på festen.

På Elles TikTok så ligger det ute ett gäng klipp från festligheterna, och några av de som intervjuades av Helle var Tone Sekelius, Oscar Zia, Carolina Gynning, Cherrie och Miriam Bryant.

Även SVT-profilen och Mello-programledaren Farah Abadi var på Elle-galan, och nu har Farah delat med sig av ett något barnförbjudet klipp från kvällen.

Farah Abadi på Elle-galan. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

"Varför blir jag utsläppt hemifrån! LÅS IN MIG!", skrev Farah till klippet som visar hennes möte med Helle.

Farah Abadi till Helle Schunnesson: "Jag vill motorboata dig"

I klippet ses Farah storma fram till Helle och viska i hennes öra: "Jag vill motorboata dig".

– Jag kände att jag ville det. Jag fick en sån känsla, säger Farah.

Det skrev Farah Abadi till Zlatan efter hatstormen

Farah Abadi. Bildkälla: Nils Petter Nilsson/TT Bild

Helle ber Farah förtydliga vad hon just sa.

– Jag såg en bild på dig innan och när jag såg dina bröst så ville jag bara motorboata dig. Dom är så jävla goa. Dom är jättegoa, säger Farah om Helles bröst.

Farah Abadi och Helle Schunnesson på Elle-galan. Bildkälla: TikTok/ellesverige

Vad betyder det att motorboata?

Så, vad är då motorboating?

Ja, det innebär att man lägger sitt ansikte mellan en persons bröst samtidigt som man rör huvudet fram och tillbaka, och gör pruttljud, skriver tidningen Cosmopolitan.

Porrstjärnan Kelly Madison, som är känd för sina stora bröst, berättar för Cosmopolitan att hon tycker att det är lite lökigt att göra det, men att det är "en sexakt för killar som har en extrem bröstfetisch".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

2 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

3 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

3 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?