Sanna Strand och Amanda Eliasson
Tittarna reagerar på hur Amanda Eliasson blir behandlad - Foto: Skärmbild/TV4

Robinson 2023: Tittarna reagerar på hur tjejerna behandlar Amanda Eliasson: "Fejk"

Robinson 2023 börjar lida mot sitt slut men tjejtjafset fortsätter. Amanda Eliasson fortsätter att bli en syndabock och tittarna reagerar på det.


Finalveckan är igång för vårens säsong av Robinson 2023 och under veckan kommer vi få se den segrande vinnaren. Tidigare under säsongen har pakterna varit extra viktiga för att se till att de får stanna kvar, men nu tar alla ansvar för sig själva.

Under första dagen fick första deltagaren lämna efter en tuff tävling med frågesport och balans. Om du svarade fel på en fråga blev tävlingen svårare för dig. Den första personen som ramlade i vattnet var Christopher “Chris” Da Silva

Deltagarna under gårdagens tävling. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Innan tävlingen började var däremot Chris självsäker. När Amanda kom tillbaka till tävlingen sa Chris att han var lugn för att “han är bättre än henne”. När det sedan var Chris som fick lämna var det flera tittare som reagerade på ironin

En tillbakablick på när Chris var den som ramlade i vattnet först. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Amanda Eliassons tid i Robinson har varit turbulent 

Sedan starten av Robinson 2023 har Amanda Eliasson varit en person som resten av gruppen har haft svårt för. Detta ledde till att när lag syd kunde, tog de chansen att skicka ut henne. Nu när Amanda kommer tillbaka efter Gränslandet är deltagarna redan igång med att störa sig på henne.

Tjejerna pratade ihop sig innan de konfronterade Amanda. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Under tisdagens avsnitt fick tittarna ta del av när Sophie Sörkvist och Sanna Strand konfronterade Amanda i lägret. Sanna gick fram och berättade för Amanda att hon redan hade blivit "rätt förbannad" på Amanda två gånger under tiden de har varit i Robinson.

Sanna tog upp med Amanda att hon blev upprörd på henne för en tid sedan. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Amanda blev chockad och väntade på att få höra om vad hon hade sagt.

– Jag har förstått att du har hört eller tror dig veta att jag har gjort någon form av korrigering på min kropp. Du känner inte mig, du har ingen aning om det skulle vara sant och om varför jag har gjort det.

Amanda förklarade då att hon har ibland en tendens att inte tänka förrän hon pratar och att hon kan säga saker som inte är menat att vara elakt. Vidare förklarade hon att hon uppskattar att man är rak mot henne vid sådana situationer. Sophie hoppade då in i konversationen.

– Men alla vågar ju inte heller prata för sig och alla kanske inte vågar komma fram till dig och säga även fast ni två är sådana. Och även fast du inte har sagt något till mig har jag hört andra som har blivit sårade och ledsna. Det känns jävligt jobbigt för mig, för det är fina vänner till mig. 

Amanda blev chockad men uppskattade att Sanna pratade med henne. Bildkälla: Skärmbild/TV4

– Det är skitbra att du säger till, det gör mig väldigt väldigt glad. Jag ser det ju som att jag utvecklas, jag vill inte stå kvar och trampa på samma ställe utan jag vill hela tiden gå mot en bättre person. 

Tittarna om situationen med Amanda Eliasson i Robinson 

Situationen som har skett kring Amanda har fått tittarna att reagera. Flera menar på att gamla "tjejpakten" är för hårda mot Amanda och att de gaddade ihop sig.

Tittarna reagerade på hur tjejerna behandlade Amanda i Robinson. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Dessutom lade Robinsons egna Instagramkonto upp en bild där de frågade tittarna vem de helst vill ska vinna Robinson 2023. Majoriteten svarade Amanda, Oscar Hammarstedt och Elin Ambrosiani

Tittarna är hyfsat eniga om vem de vill ska vinna Robinson 2023. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Vem tycker du ska vinna Robinson?

Relaterat
Senaste nytt

Starka reaktioner på inslaget i TV4: "SKANDAL!"

igår 20:37

Drottningen startar insamling till Ukrainas barn

igår 18:50
Drottning Silvia startar en insamling till förmån för barn i Ukraina inom Radiohjälpens Världens Barn-kampanj. Insamlingen sker inför drottningens 80-årsdag den 23 december.

Man gripen för mordet på raplegendaren Tupac

igår 18:46
En man har gripits i Las Vegas misstänkt för mordet på en av 1990-talets största rappare Tupac Shakur. Gripandet av den i dag 60-årige mannen skedde tidigt på fredagsmorgonen.

Det danska popundret Tobias Rahim – vem är han?

igår 18:13
Den danska sångaren Tobias Rahim ska den första oktober medverka i programmet "Bianca". Nyheter24 har tagit reda på svaren om det som googlas mest om artisten.

Hon får pris för Årets bok

igår 15:30
Tina Harnesk debutroman "Folk som sår i snö" har röstats fram till Årets bok. Vinnaren utses av Bonniers Bokklubbars medlemmar, som får välja mellan tolv nominerade titlar.

Joshua Cohen: Jude är ett ord utan betydelse

igår 15:24
Han fick idén av den legendariske litteraturvetaren Harold Bloom. Joshua Cohens karaktärsmord på familjen Netanyahu har kallats genialiskt och tilldelats Pulitzerpriset – men också använts av Israels premiärminister i en förtalsrättegång.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.