Triangeldrama i Robinson 2023
Triangeldrama i Robinson 2023. - Foto: Skärmavbild/TV4

Triangeldramat i Robinson 2023: Dennis Boelius avslöjar de intima detaljerna: "Hångla..."

För någon vecka sedan avslöjade Caroline Persson att Dennis Boelius blev kär i henne under Robinson. Nu svarar Dennis på hennes påståenden...


Robinson 2023 är i full gång och deltagarna börjar närma sig finalen. De som är kvar på ön har varit med i tävlingen i över 40 dagar och snart står det klart vem vinnaren är för svenska tittarna. 

De som är kvar i finalen. Bildkälla: TV4

Under tisdagens avsnitt fick vi se Amanda Eliasson, Oscar Hammarstedt, Pernilla Block, Sophie Sörkvist, Sanna Strand och Elin Ambrosiani fira sina finalplatser med en festlig måltid. De fick kött, grönsaker och öl och hade en mysig stund.

Deltagarna fick äntligen en festlig måltid. Bildkälla: TV4

Däremot var det inte bara glada miner under gårdagens avsnitt. Sanna och Sophie konfronterade nämligen Amanda, vilket blev ett allvarligt samtal. Sanna hade nämligen blivit "förbannad" på Amanda efter att hon hade hört att Amanda hade kommenterat hennes kropp.

Sophie och Sanna konfronterade Amanda. Bildkälla: TV4

Amanda förstod och bad om ursäkt, vilket godtogs tillslut av Sanna och Sophie.

Dennis Boelius öppnade upp sig i Robinson 2023

En person som däremot åkte ut strax innan finalveckan var Dennis Boelius. Under säsongens gång gjorde deltagaren ett starkt avtryck på både tittarna och deltagarna. Dennis öppnade dessutom upp sig om sin uppväxt och familj.

Han berättade att han inte hade någon kontakt med dem längre och att han hade förlorat vårdnaden om sina barn. 

– Mina föräldrar har jag inte pratar med på flera år. Och även mina barn, jag har liksom inte någon vårdnad, sa Dennis.

Dennis Boelius åkte ut ur första tävlingen i ödesveckan. Bildkälla: TV4

Han förklarade i avsnittet att en längtan till att ringa hem inte existerade och att hans relation med sin familj är komplicerad.

– Jag kommer ifrån lite underklass. Det var väl misär med droger och alkohol. Jag flyttade hemifrån när jag var 15 år, soclya och studentkorridor och grejer. Den är så jävla komplex den där barndomen, men jag har funnit att jag ska hitta glädje i allt även om det är tufft istället för att gräva ned mig och lägga mig och dö, sa Dennis under avsnittet.

Dennis öppnar upp sig om sitt förflutna. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Caroline Persson avslöjade relationen med Dennis Boelius

Caroline "Carro" Persson var en person som blev viktig för Dennis i lägret. Hon var den personen som Dennis kunde prata med och han förklarade att hon var den bästa personen han någonsin har träffat. 

– Det känns som stötvågar i hela kroppen när man träffar en person som henne. Det bara glittrar i hennes ögon när hon tittar på en. Jag vet inte hur man ska beskriva med ord, en helt underbar människa hon är. Kan vara en av de bästa människorna jag någonsin har träffat på.

Dennis kände sig trygg hos Caroline. Bildkälla: TV4

Caroline avslöjade sedan för TV4 att Dennis var intresserad av henne på ett kärleksfullt plan i Robinson och även efter inspelningen. Hon beskriver dock honom som en vän och att det enbart är vänskapskänslor mellan dem.

– Vi var mysiga och gosiga, men för mig var det bara vänskapligt. Men han sa att han ville bjuda mig på dejt i Sverige om jag inte hade haft pojkvän, sa hon.

Dennis känslor växte för Caroline under Robinson. Bildkälla: TV4

Hon berättade dessutom för TV4 att Dennis hade sagt till henne att han blev kär i henne under Robinson.

– Vi kom varandra jättenära där, speciellt på slutet. Han är så rolig, jag hade pojkvän då men jag märkte att han flirtade med mig i programmet. I efterhand har han sagt att han blev kär i mig, sa Caroline.

Dennis Boelius ifrågasätter Caroline Perssons ord om relationen

Både Dennis och Caroline har sedan blivit intervjuade av Aftonbladet där synen på relationen beskrivs på olika sätt. Dennis förklarar nämligen att det inte går som han vill och att han arbetar i motvind.

– Det kanske är lite mer jag som vill, hon är lite svårflörtad kanske. Jag vet inte. Jag kämpar och kämpar i motvind, i uppförsbacke, sa han till Aftonbladet.

De umgås än idag. Bildkälla: TV4

Caroline bekräftar detta för Aftonbladet och förklarar att Dennis och hon har blivit jättenära men att hon ser honom som en storebror just nu.

– Man ska väl aldrig säga aldrig, men just nu känner jag att Dennis är en som en storebror för mig. Vi har en jättejättenära relation och vi kommer nog alltid ha varandra nära i våra liv, och sen vet man ju aldrig vad som händer.

Dennis och Caroline ser på relationen på olika sätt. Bildkälla: TV4

Något som dock kom fram under intervjun med Dennis var att relationen även var fysisk och ifrågasätter att hon ser honom som en storebror. 

– Man brukar ju inte hångla med sin bror…, sa han.

– Hon är gullig som håller på. Hon försöker tysta ner det här, den rackaren. Vilken taktik hon kör.

Caroline och Dennis hörs varenda dag nu utanför Robinson. Bildkälla: TV4

Tidigare under säsongen gick Caroline och Alva Trané ut med att de började träffa varandra efter Robinson-inspelningen. Något som förvånande dem då båda två var hetro när de steg in i Robinson.

– Både jag och Carro var ju helt hetero och har bara varit med killar innan, men så började vi tänka att vi kanske inte är helt hetero och försökte börja utforska det, sa Alva. 

Caroline och Alva bekräftade att de började träffas för att se om det kan blir mer än vänskap. Bildkälla: Privat

Är det ett triangeldrama på ingång?

Senaste nytt

Richards tolkar Lou Reed på hyllningsalbum

Favoriter med blandade känslor

2 timmar sedan
Blir det en skånsk dragdrottning, norska tvillingar eller norrländsk gospel i finalen i Friends Arena? I kväll avgörs sista deltävlingen i Melodifestivalen.

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

2 timmar sedan
Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.

Designern och modeikonen Iris Apfel är död

idag 06:18
Den excentriska textilexperten, designern och modeikonen Iris Apfel är död.

Nobelpristippad författare stämplas som "agent"

igår 21:14
Den ryska exilförfattaren Ljudmila Ulitskaja stämplas som "utländsk agent". Som skäl anger Rysslands justitiedepartement att Ulitskaja har motsatt sig kriget i Ukraina och propagerat för hbtq-relationer.

Springsteen släpper nytt samlingsalbum

igår 18:06
Amerikanen som var "född att springa" sammanfattar sin 50 år långa succékarriär genom samlingsalbumet "Best of Bruce Springsteen" som släpps 19 april, skriver Sony Music i ett pressmeddelande.